Η δεύτερη μέρα του πρώτου τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Π.Ο.Μ. «Χρυσούλα Κατριλιώτη» ήταν ημέρα τελικών και απονομών.
Στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν οι Μακεδόνες Μαχητές με τον Άρη Κασσανδρείας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ται μπρέικ με νικήτρια την ομάδα των Μακεδόνων Μαχητών από την Καλλικράτεια με 3-2 σετ (25-17, 17-25, 25-13, 20-25 & 15-8), η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά.
Στον μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν οι κορασίδες του Π.Ο. Μουδανιών με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όπου τα κορίτσια μας με καλή εμφάνιση πήραν τη νίκη με 3-0 σετ (25-13, 25-9 & 25-21), αφιερώνοντας την πρωτιά στην αγαπημένη τους Χρυσούλα.
Η απονομή των αναμνηστικών ήταν συγκινησιακά φορτισμένη καθώς κλήθηκε στο παρκέ η μητέρα της Χρυσούλας να παραδώσει αναμνηστικά, αλλά και η μικρή της κόρη να παραλάβει το αντίστοιχο αναμνηστικό για τα κορίτσια του Π.Ο.Μ. Απονομές έκαναν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, κ. Παναγιώτης Σαρόγλου, ο Πρόεδρος του Π.Ο.Μ., κ. Φώτης Χατζηιορδάνου και ο πρώην Πρόεδρος του βόλεϊ του Π.Ο.Μ., κ. Αλέξανδρος Μαυροφρύδης. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τις ομάδες που συμμετείχαν στο τόσο σημαντικό για εμάς τουρνουά, τον διαιτητή κ. Κώστα Δημητρίου, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο αλλά και τον κουμπαρά για τα παιδιά της ΛΑΜΨΗΣ, τη Χριστίνα Μαργωμένου και τις εθελόντριες από το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την κοινωνική τους ευαισθησία και προσφορά και όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους, ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το τουρνουά.
Η μνήμη της Χρυσούλας θα μείνει άσβεστη, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγάπη για τα παιδιά και το βόλεϊ του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών.