Στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTG TRAVEL EXPERIENCE 2023 στο Ρίμινι της Ιταλίας έλαβε μέρος ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου και σε αυτή έδωσαν το παρών κατά 19% περισσότεροι επαγγελματίες του τουρισμού σε σύγκριση με πέρυσι.
Ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (ΤΟΧ) Γιώργος Μπρουτζάς μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΤΟΧ στην Ιταλική αγορά Ελένη Σαρηκώστα:
– Παρουσίασαν τη Χαλκιδική στη διεθνή συνάντηση της Τοσκάνης με τίτλο Rinascimento Senza Fine (αναγέννηση χωρίς τέλος). Εκπρόσωποι της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Πολωνίας και Ελλάδας (Χαλκιδικής), αντάλλαξαν απόψεις για τουρισμό, πολιτισμό και γυναικεία επιχειρηματικότητα.
– Συναντήθηκαν με τα στελέχη της Aegean Airlines στην Ιταλία Gianni Donati και Maria Terranova όπου επιβεβαιώθηκαν τα θετικά αποτελέσματα των πτήσεων από τη Ρώμη και το Μιλάνο προς τη Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβριο. Οι πτήσεις αυτές διατηρούνται και αναμένεται το νέο πρόγραμμα της εταιρείας.