Η Sulku Construction είναι μια τεχνική-κατασκευαστική εταιρία με πολυετή και δυναμική παρουσία στον κλάδο των έργων που συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο την οικονομία, την αντοχή και την υψηλή αισθητική.

Η εταιρία Sulku Construction έχει έδρα το Πολύχρονο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στους τοµείς µελέτης, επίβλεψης και κατασκευής έργων.

Η εταιρία παρουσίασε αυξηµένη δραστηριότητα και από το 2010 έχει παραδόσει πάνω από 300 έργα σε όλη την Χαλκιδική, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. . Παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την µελέτη και επίβλεψη κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τις νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις σπιτιών και καταστηµάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ισχυρών και ασθενών ρευμάτων και μηχανολογικές εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης, φωτοβολταϊκών συστημάτων, ύδρευσης, αποχέτευσης, πυρόσβεσης.

Η Sulku Construction διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλα γραφεία πολιτικών μηχανικών.

«Εδώ και 13 χρόνια χτίζουμε στην Χαλκιδική με γνώση, εμπειρία και πλήρη στελέχωση από εκπαιδευμένους τεχνίτες. Είμαστε από τις πρώτες επιλογές σε κάθε έργο, καθώς μας διακρίνει η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα στα έργα µας µε κύριο µέληµα την ικανοποίηση του πελάτη», σημειώνει στο XalkidikiPolitiki ο Armando, ο ένας από τους δυο ιδρυτές της εταιρίας.

Τόσο στην κατασκευή ενός νέου σπιτιού, καταστήματος, επιχείρησης, ξενοδοχειακών μονάδων κ.α., όσο και στην ανακαίνιση αυτών η Sulku Construction μπορεί να σας προσφέρει την τελειότητα! Η Sulku Construction είναι η εταιρία που ψάχνετε και που μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς στοχεύει στην υψηλή ποιότητα, έχει εμπειρία, αναλυτική κοστολόγηση, ενημέρωση και συνέπεια.

Σύμφωνα με τον κ. Armando οι πελάτες τους μένουν πάντα ευχαριστημένοι, καθώς όπως λέει «Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη χωρίς να έχει προηγηθεί µελέτη. Διαθέτουµε δικά µας συνεργεία για οτιδήποτε χρειαστεί και προτείνουμε πάντα τις ορθότερες τεχνικά λύσεις. Και το κυριότερο επιβλέπουµε οι ίδιοι τα έργα µας, έτσι ώστε να εξασφαλίζουµε την σωστή χρήση των υλικών και την άριστη ποιότητα κατασκευής».

Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μία νέα κατασκευή, σε ανακαίνιση, σε ελαιοχρωματισμό, σε τοποθέτηση πλακιδίων και γυψοσανίδων, σε θερμοπροσόψεις-μονώσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κατασκευαστική εταιρία Sulku Construction για ένα αποτέλεσμα εγγυημένο και πρωτοποριακό.

Για την Sulku Construction τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά προσωπικό ζήτημα που φέρει την σφραγίδα και την έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια!

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Sulku Construction
Κατασκευαστική Εταιρεία Χαλκιδική
E-mail
[email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 

6995661324

Ανακαινίσεις Χαλκιδική / Ελαιοχρωματισμοί Χαλκιδική / Μονώσεις Χαλκιδική / Γυψοσανίδες Χαλκιδική