Ο ηλεκτρολόγος Δημήτριος Σαμαράς δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και έχει έδρα την Νικήτη. Aναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρικές εργασίες  τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.
Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα εξειδικευμένα με γνώμονα πάντα τη σωστή σοβαρή και ασφαλή δουλειά.
Με πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική εγκατάσταση γρήγορα και σωστά, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ποιότητα των χρησιμοποιούμενων ηλεκτρολογικών υλικών, τα οποία είναι ασφαλή και αξιόπιστα και πληρούν τις όλες τις προδιαγραφές.
«Η φιλοσοφία μας είναι η πλήρη κάλυψη του πελάτη από την αρχική κατασκευή έως και την παράδοση του έργου. Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων», σημειώνει ο κ. Σαμαράς και συνεχίζει λέγοντας πως «υποσχόμαστε άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ακρίβεια στην τήρηση των προθεσμιών και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθένα».
Γνωστός για τη συνέπεια και την ασφάλεια της δουλειάς του, ο κύριος Σαμαράς αναλαμβάνει τόσο ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όσο και ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου.
Όποτε τον χρειαστείτε με ένα τηλέφωνο είναι δίπλα σας, για να δώσει λύσεις στα ηλεκτρολογικά σας ζητήματα!

Δημήτριος Σαμαράς-Ηλεκτρολόγος

Διεύθυνση: Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο: 6944995257
E-mail[email protected]