Ενώ η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα μαίνεται, σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου κατέρρευσε τμήμα της οροφής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Το περιστατικό το οποίο πάντως αποδίδεται σε κακοτεχνία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, όπου τμήμα της οροφής στον προθάλαμο από τους κοιτώνες των ιατρών, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Mετά την πρώτη εξέταση από τους συναδέλφους του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό οπότε ο τραυματίας γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του.

Τι λέει η διοίκηση του νοσοκομείου

Μιλώντας για το ατύχημα στο thestival.gr η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, ανέφερε πως πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που είχε αναλάβει την εργολαβία.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι έσπευσαν να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές που προκλήθηκαν. «Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», ξεκαθάρισε στο thestival.gr η Βασιλική Τραούδα.

Τέλος, προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών ο διοικητής του, Νικήτας Παπαδόπουλος, έδωσε εντολή για έλεγχο σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες.

πηγή lifo