Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο επιχειρηματίας και τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής, Νίκος Τσερκεζίδης, διοργάνωσε για την αγαπημένη του Μαρίνα ένα εντυπωσιακό πάρτι καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Ο Νίκος Τσερκεζίδης λοιπόν, δείχνοντας την αγάπη του στην σύντροφό του θέλησε η μέρα των γενεθλίων της να είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Και έτσι έγινε. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε  στην παραλία της Νικήτης, με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Το προσεγμένο φαγητό, η ποιοτική μουσική, η εντυπωσιακή τούρτα με έμφαση στις λεπτομέρειες, ο απίστευτος στολισμός και τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έσκαγαν μπροστά στο κύμα της θάλασσας και έκαναν την νύχτα μέρα, ήταν αυτά που έκαναν την βραδιά ξεχωριστή και αστραφτερή, δίνοντας έτσι έναν ξεχωριστό τόνο.

Όσοι παρευρέθηκαν εκεί γιόρτασαν τα περίφημα γενέθλια της Μαρίνας με την ψυχή τους! Και ήταν πολλοί αυτοί που βρέθηκαν εκεί: Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού, επιχειρηματίες, πρόσωπα που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας, αντιδήμαρχοι, και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και ο  Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την σύντροφο του κ. Τσερκεζίδη.

Ο κ. Τσερκεζίδης καθ’όλη την διάρκεια της εκλεκτής βραδιάς ήταν ευδιάθετος και συνομιλούσε με τους καλεσμένους, τους οποίους ευχαρίστησε έναν έναν και κάθε μία ξεχωριστά για την τιμή να παρευρεθούν στο πάρτι της συντρόφου του και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα φετινά γενέθλια της!