Από το 2009, το όνομα Ισαάκ Εδιάρογλου ισοδυναμεί με την ασφαλή και αξιόπιστη προμήθεια καυσίμων στην περιοχή της Χαλκιδικής. Με δύο βενζινάδικα, ένα στον κόμβο Νέων Μουδανιών από το 2009 και ένα στον κεντρικό δρόμο της Αθύτου από το 2013, η εμπειρία KAOIL είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Με προμήθεια καυσίμων από την κορυφαία Aegean Oil, τα βενζινάδικα Εδιάρογλου προσφέρουν πολλά περισσότερα από απλή ανεφοδιαστική στάση. Στο κατάστημα Νέων Μουδανιών, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στη Χαλκιδική, διατίθενται 10 αντλίες βενζίνης και diesel, 2 αερίου και 2 πετρελαίου θέρμανσης, ενώ προσφέρεται και φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Αθύτο, λειτουργούν 8 αντλίες βενζίνης και diesel, 2 αερίου, ενώ και στα δύο καταστήματα μπορεί κανείς να εξυπηρετηθεί όλο το 24ωρο χάρη στους αυτόματους πωλητές.

Τα βενζινάδικα KAOIL λειτουργούν από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ τον χειμώνα και μέχρι τις 11.00 το βράδυ το καλοκαίρι, παρέχοντας εξυπηρέτηση σε κάθε ώρα της ημέρας. Επιπλέον, τα βενζινάδικα διαθέτουν πλυντήρια αυτοκινήτων, ενώ στα Νέα Μουδανιά διατίθεται και πλυντήριο φορτηγών.

 

Mini Market & Καφές Lavazza: Ολοκληρωμένη Εμπειρία

Επισκεφτείτε τα πλήρως εξοπλισμένα mini markets για να ανακαλύψετε προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Με αποκλειστική συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία Lavazza, στα mini market μπορεί κανείς να απολαύσει την καλύτερη ποιότητα καφέ. Παράλληλα στα άρτια εξοπλισμένα καταστήματα εντός των πρατηρίων μπορεί κανείς να βρει τσιγάρα, ποτά αλλά και αναψυκτικά.

Τα βενζινάδικα KAOIL Ισαάκ Εδιάρογλου και Σια Ε.Ε. σας προσκαλούν να ζήσετε τη διαφορά. Κορυφαία ποιότητα, εξυπηρέτηση και πολύχρονη εμπειρία σας περιμένουν κάθε φορά που επιλέγετε την KAOIL για τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου σας.

Παράλληλα στα βενζινάδικα KAOIL, αναγνωρίζεται και η σημασία της βιώσιμης κινητικότητας. Επενδύοντας σε πράσινες τεχνολογίες, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα, στηρίζοντας την προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον, τα πρατήρια Εδιάρογλου προσφέρουν και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Εκτός από τις καθημερινές υπηρεσίες, στα βενζινάδικα KAOIL προσφέρονται και προνομιακές προσφορές. Απολαύστε εκπτώσεις σε καύσιμα και ειδικές προσφορές που κάνουν κάθε επίσκεψη σας ακόμα πιο επικερδή.