Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος με το Συνδικάτο των εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ.(Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ.) μαζί με κλιμάκιο του αποτελούμενο  από τον  Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης του Προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρη Σαρήγιαννη και την κ. Γεωργιάδου Αναστασία Μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το κλιμάκιο  ενημερώθηκε από τους εργαζομένους  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κλάδος και προτάθηκε σχεδιασμός για την αναδιοργάνωση για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης συνολικά.

Τονίστηκε κυρίως, πως είναι αναγκαία η επιτάχυνση των ζητημάτων που απασχολούν τον Ο.Α.Σ.Θ., ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα αρμοδιότητες παροχής αστικών οδικών και αναφέρθηκε η αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης των λεωφορειακών γραμμών, ενόψει της λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Πάνας μετά τη λήξη της συνάντησης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική, καθώς τέθηκαν τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο Ο.Α.Σ.Θ.,  ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν έγκαιρα ουσιαστικές προτάσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τις ανάγκες του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό οι προτάσεις αυτές θα προωθηθούν από την πλευρά μου αλλά και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κοινοβουλευτικά, προκειμένου να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της ποιοτικής και ποσοτικής παροχής των απαιτούμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών αλλά και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Ο.Α.Σ.Θ.»