Δυο ξαδέρφια έρχονται να καλύψουν την αγορά στον χώρο του νωπού κρέατος στην ευρύτερη περιοχή της Γερακινής με τη νέα επιχείρηση που άνοιξαν πρόσφατα, το κρεοπωλείο The BUTCHERS. Το καλαίσθητο και σύγχρονο κρεοπωλείο είναι εύκολα προσβάσιμο και εντοπίσιμο καθώς λειτουργεί έναντι του ξενοδοχείου Ikos Olivia στην παραλία Γερακινής.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει:

  • Χοιρινά Ν. Τρίγλιας ντόπια
  • Μοσχάρια νεαρά 14 μηνών από τις καλύτερες και πιστοποιημένες φυλές κρεατοπαραγωγής στον κόσμο
  • Κοτόπουλα ντόπια Γαλάτιστας
  • Αμνοερείφια και αιγοπρόβατα παραγωγής μας από τη φάρμα μας στην Όλυνθο Χαλκιδικής

Επίσης στο κατάστημα πωλούνται όλες τις κοπές κρεάτων, παντός τύπου κρεατοσκευάσματα (Ρολά Κοτόπουλο, Ρολά χοιρινά, σνίτσελ, χοιρομέρια, Σουβλάκια κτλ) καθώς και παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα (Κρεατόπιτες, Κοκορέτσια, Κοντοσούβλια κτλ) κατόπιν παραγγελίας.

Πώς εγκαταστάθηκε η επιχείρηση στη Γερακινή

Για πολλά χρόνια τα δυο ξαδέρφια της ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρούσαν το κρεοπωλείο στη Ν. Τρίγλια. Η απόφαση να μετεγκατασταθούν στην παραλία Γερακινής πάρθηκε με γνώμονα την αύξηση της πελατείας και τον μικρότερο δυνατό ανταγωνισμό. Η παραλία Γερακινής μέχρι και την περασμένη άνοιξη δεν διέθετε ανάλογα κατάστημα, όπως και δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

Έτσι τα ξαδέρφια Ιωάννης Βαγιωνάς και Σταύρος Ευαγγελινός προχώρησαν στην υλοποίηση του σχεδίου τους, απόφαση που μέχρι στιγμής φαίνεται να τους δικαιώνει απόλυτα.

Καινοτομίες του κρεοπωλείου

Το κρεοπωλείο The BUTCHERS λειτουργεί από τις 8.30 ως τις 14.30 τον χειμώνα, και από το πρωί ως το βράδυ όταν ξεκινά η σεζόν, κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες του είναι οι ίδιοι εκείνοι που λειτουργούν την επιχείρηση. Πρόσωπα οικεία και αγαπητά στους πελάτες που κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτύξουν σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας.

Στο κατάστημα λειτουργεί μια μοναδική καινοτομία που λίγα κρεοπωλεία έχουν εισάγει μέχρι τώρα στις επιχειρήσεις τους. Διαθέτει θάλαμο ξηράς ωρίμανσης, τελευταίας τεχνολογίας, που κάνει τα κρέατα ακόμη πιο γευστικά μέσα από μια ειδική διαδικασία και ιδιαίτερες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και συντήρησης. «Κρατάμε κατά παραγγελία το κρέας για όσο θεωρεί ο πελάτης ότι θέλει να ωριμάσει και το παραδίδουμε όταν ζητηθεί. Φυσικά και δεν χρεώνουμε για την παροχή, Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι», τονίζει ο κ. Βαγιωνάς.

Επίσης εντός του χώρου βρίσκει κανείς και κρασιά με ετικέτα της επιχείρησης και προερχόμενα από παραγωγές που συνεργάζονται με τους ιδιοκτήτες. Στο άμεσο μέλλον, οι ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να εγκαινιάσουν και νέες συνεργασίες ώστε να προμηθεύουν καταστήματα εστίασης σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής. Μια τέτοια συνεργασία υπάρχει ήδη.

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ότι το κατάστημα κάνει παράδοση κατ’ οίκον στις περιοχές Γερακινή, Πολύγυρο, Καλύβες, Όλυνθο, Νέα Μουδανιά.