Το ορεινό Μεταγγίτσι επισκέφτηκε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, καθώς ήδη βρίσκεται σε διαρκή επαφή με όλα τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου.

Στο Μεταγγίτσι οι εξελίξεις είναι ευχάριστες τόσο για το νέο δήμαρχο, όσο και για τον απερχόμενο Κυπαρίσση Ντέμπλα που ήταν μαζί με τον κ. Μαλλίνη. Το έργο του Υδρόμυλου Μεταγγιτσίου είναι πλέον γεγονός. Τα μηχανήματα ξεκίνησαν να δουλεύουν και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που προβλέπουν συντήρηση και ανακατασκευή του κτίσματος. Άλλωστε η διοίκηση Ντέμπλα είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να ενταχθεί το έργο προς χρηματόδοτηση, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του χωριού. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ενστερνίζεται και ο νέος δήμαρχος Ι. Μαλλίνης που χαιρετίζει τις εξελίξεις σε ανάρτησή του:

«Είχαμε την χαρά όλοι μαζί να βρεθούμε στο πανέμορφο Μεταγγίτσι. Μια παρουσία που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών ενός σημαντικού έργου όπως είναι ο Υδρόμυλος! Δεσμευόμαστε ότι το Μεταγγίτσι θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας», αναφέρει ο νέος δήμαρχος.

photo FB