Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου καλούνται να επικοινωνήσουν τα μέλη του συλλόγου προκειμένου να αποφασιστεί άμεσα η μορφή των κινητοποιήσεων της Τετάρτης, μέρα διαμαρτυρίας των τριτοβάθμιων οργανώσεων όπως έχουν ανακοινώσει ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο εμπορικός σύλλογος Πολυγύρου μαζί με εκείνον των Ν. Μουδανιών συμμετείχαν στη συνέλευση της ΟΠΕΚΑΜΘ της οποίας είναι μέλη οι περισσότεροι από τους εμπορικούς συλλόγους του νομού, και όπου αποφασίστηκε η κατάθεση ψηφίσματος στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας αποφάσισε να κάνει απεργία και να κλείσει όλα τα καταστήματα της Καβάλας.

Ο εμπορικός κόσμος της Χαλκιδικής, τόσο από Πολύγυρο όσο και από Ν. Μουδανιά που παρευρέθηκε στη Γενική συνέλευση εξέφρασε απογοήτευση για την καθυστερημένη αντίδραση των τριτοβάθμιων οργανώσεων και λόγω του πολύ μικρού χρονικού περιθωρίου αδυνατεί να λάβει απόφαση για κλείσιμο της αγοράς, το οποίο, όπως τονίζει ο πρόεδρος του Πολυγύρου, Ν. Παπαναγιώτου, μόνο τους ίδιους βλάπτει στην ουσία.

Αντ’ αυτού ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου πρότεινε συμβολικά της Τρίτη και την Τετάρτη το συσκοτισμό των προθηκών, βιτρινών, πινακίδων και εξωτερικών φώτων των καταστημάτων μας, ως μια πρόγευση μιας αγοράς νεκρής χωρίς τα εμπορικά καταστήματα.

εικόνα αρχείου: παλαιότερες κινητοποιήσεις
του εμπορικού κόσμου Πολυγύρου