Πολύ κοντά στα Ν. Μουδανιά, στην παλαιά Ε.Ο. στο ύψος του Διονυσίου η αίθουσα  δεξιώσεων Miravall  (πρώην Κρεμλίνο) λειτουργεί από το καλοκαίρι ανανεωμένη και κάτω από νέα διεύθυνση.

Ο χώρος είναι οικείος, με το επιβλητικό κτίριο σε καστροειδές σχήμα και την απέραντη έκταση περιμετρικά του κτίσματος. Εσωτερικά όμως, οι αλλαγές που συντελέστηκαν διαμόρφωσαν ένα νέο, διαφορετικό περιβάλλον. Έγινε πλήρης ανακαίνιση και ο αγαπημένος χώρος, εκτός από όνομα, άλλαξε και ύφος.

Όπως μας περιγράφει ο κύριος Ιωάννης Καλαιτζίδης, εκπρόσωπος της επιχείρησης,  το κτήμα Miravall έχει ανανεωθεί πλήρως με την εσωτερική αίθουσα να διατηρεί το μπαρόκ στυλ, αλλά οι νέες χρωματικές επιλογές (απαλό γκρι και λευκό) να επιβάλλουν ένα μίνιμαλ ύφος.

Το κτήμα Miravall διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 800 ατόμων με άνεση, που μπορούν να φτάσουν ως τα 1000 άτομα. Φιλοξενεί γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις, χορούς και συνέδρια τόσο στην κλειστή αίθουσα όσο και στον εξωτερικό του χώρο. Το κτίσμα ανέρχεται στα 1000 τ.μ. ενώ το οικόπεδο φτάνει στα 15 στρέμματα που αξιοποιούνται για τις εκδηλώσεις, και ένα τμήμα τους για πάρκινγκ.

Στόχος της νέας διεύθυνσης είναι να εξελίξει τον κήπο του Miravall σε έκταση φιλοξενίας κάθε φύσεως εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως γίνεται τόσα χρόνια με τη στεγασμένη αίθουσα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει γίνει δεντροφύτευση στην έκταση και καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου, που φιλοξενεί επίσης περί τα 900 άτομα με άνεση.

Μαζί με τον χώρο άλλαξε και το μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί επαγγελματίας σεφ με προϋπηρεσία σε γνωστούς χώρους εστίασης της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Εντάχτηκαν εκλεπτυσμένες γεύσεις με βάση στην πρώτη ύλη, και τα φρέσκα προϊόντα. Η επιλογή της μουσικής ανήκει στον πελάτη, αλλά διατίθεται η δυνατότητα να την παρέχει και το κατάστημα. Άλλωστε κάθε εκδήλωση στον χώρο έχει επίκεντρο την πίστα της αίθουσας, όπου κυριαρχεί η διασκέδαση.

Το κτήμα Miravall σας περιμένει για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας, κάθε ξεχωριστή εκδήλωση και κάθε γιορτή που θέλετε να μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης κάθε επαγγελματική συνάντηση, μικρή ή μεγάλη που επιβάλλει άνεση και αίσθηση φιλοξενίας.