Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 15ο OTS Forum που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Στη διοργάνωση, η OTS είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί πάνω από 600 σύνεδρους, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, δημόσιων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού καθώς και πλήθος κοινωνικοπολιτικών παραγόντων.

Στο φόρουμ και την ημερίδα με τίτλο «ψηφιακή στρατηγική για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα με ορόσημο το 2030» παραβρέθηκε ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, με στόχο, όπως τονίζει ο ίδιος, τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου και την εναρμόνισή του με τα σύγχρονα ψηφιακά δεδομένα.

Μαζί με τον κ. Μαλλίνη ήταν η νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σιθωνίας Αντωνία Δαλαβίτσου. Ο κ. Μαλλίνης συζήτησε και άνοιξε ορίζοντες συνεργασίας με τον υπουργό ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο καθώς και με άλλα κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη!
“Η νέα διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας επιβεβαιώνει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για ένα σύγχρονο Δήμο”, αναφέρει ο κ. Μαλλίνης.