Το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, όπου συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις με τους μικρούς μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους.

Ο κ. Μαλλίνης υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ τόνισε πως «η συνάντηση με τους μικρούς μαθητές ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το βεβαρυμμένο πρόγραμμά της καθημερινότητας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαλλίνη σχετικά με την επίσκεψή του στο σχολείο:  

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, όπου αρχικά μου δόθηκε η ευκαιρία και η χαρά να ακούσω και να απαντήσω με προσοχή στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, —οι οποίες με άφησαν πραγματικά έκπληκτο—, όπως και να δω από κοντά τους εκπαιδευτικούς τους, στους οποίους αν μη τι άλλο δεσμεύτηκα «ότι παρά τις δυσκολίες, στα θέματα της παιδείας δεν θα κάνουμε εκπτώσεις…».

Ομολογώ πως η επαφή μαζί τους ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το βεβαρυμμένο πρόγραμμά της καθημερινότητας μας και επιπλέον μας δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να καταφέρουμε κι εμείς ως διοίκηση να γίνουμε καλύτεροι!

Ευελπιστώ και σε άλλες τέτοιες συναντήσεις με μικρούς φίλους…γιατί τα παιδιά μας είναι το φως και η ελπίδα της ζωής.