Tο κρεοπωλείο “ΕΡΙΣΣΟΣ”, είναι ένα ιδιαίτερα προσεγμένο κρεοπωλείο, με χρόνια εμπειρία στον χώρο και το οποίο βρίσκεται στην Ιερισσό. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που φροντίζει πάντα για το τραπέζι μας με τα πιο φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα.

Αν αναρωτιέστε για το όνομά του σίγουρα συνδέεται με την ονομασία του χωριού “Ιερισσός”, αλλά πολύ περισσότερο με την παλιά ονομασία του χωριού Άκανθος. Άκανθος ονομαζόταν ένα λουλούδι με αγκαθωτό περίβλημα, το οποίο στην συνέχεια ονομάστηκε “ΕΡΙΣΣΙΟΣ” από τους Ρωμαίους και από τους Βούλγαρους αργότερα “ΕΡΙΣΣΟΣ”. Εξού και το όνομα του κρεοπωλείου!

Το κρεοπωλείο “ΕΡΙΣΣΟΣ” έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις premium προτάσεις που το καταρτισμένο προσωπικό του υποστηρίζει. Δημιουργίες από ελληνικά-τοπικά κρέατα με παραδοσιακές γεύσεις, όπως ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, λουκάνικο, είναι μερικά από όσα βρίσκουμε στις βιτρίνες του, ενώ βέβαια δεν λείπουν και οι κοπές —ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες—. Επίσης, διαθέτουν ποικιλία αλλαντικών, μεγάλη γκάμα τυριών καθώς και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες, εκλεκτά ξίδια, ζυμαρικά, μείγματα μπαχαρικών, πεντανόστιμες αλοιφές, και φυσικά τοπικά μυρωδικά κρασιά για να τα συνδυάσετε με το φαγητό σας!

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κρεοπωλείο που δίνει έμφαση στην ποιότητα, καθώς επιλέγει κρέατα από την περιοχή, α’ ποιότητας: «Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε σχεδόν όλων των ειδών τα κρέατα! Από χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, αμνοερίφια κ.τ.λ. Επίσης θα βρείτε πολλά παρασκευάσματα, όπως μαριναρισμένες πανσετομπριζόλες, μπιφτέκια μοσχαρίσια απλά, μπιφτέκια μοσχαρίσια γεμιστά. Υπάρχουν επίσης σεφταλιές, σουτζουκάκια, λουκάνικο τοπικό φτιαγμένο με κρεμμύδι και πορτοκαλί, μπιφτέκι πρόβειο που είναι μοναδικό στην περιοχη, κοτομπιφτέκια, κοτοσουβλάκια, κεμπάπ και άλλα διάφορα», λέει ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Γιώργος Καραβασίλης για τις αμέτρητες επιλογές που μπορεί να βρει ο πελάτης στο κατάστημά του, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του.

Κοντοσούβλι, κοκορέτσι, κατσικάκι, αρνάκι και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, υπάρχει στο κρεοπωλείο “ΕΡΙΣΣΟΣ”, το οποίο κατόπιν παραγγελίας φροντίζει για εσάς και σας “στρώνει” το γιορτινό σας τραπέζι!

«Όλα μας τα κρέατα είναι αρίστης ποιότητας, ντόπια, από τοπικούς παραγωγούς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νοστιμιά και η καλή ποιότητα. Θέλουμε οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι και να δοκιμάζουν νέες νοστιμιές κάθε φορά», αναφέρει ο κ. Γιώργος Καραβασίλης.

Το κρεοπωλείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. και από τις 17:00 έως και τις 20:30. Το Σάββατο ισχύει το ίδιο ωράριο με τις καθημερινές, ενώ το μαγαζί παραμένει και ανοιχτό τις Κυριακές από τις 08:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ.

Το Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ιδανικότερη επιλογή από το “ΕΡΙΣΣΟΣ” για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα δεν υπάρχει! Ρολό χοιρινό, ρολό μοσχαρίσιο, ρολό κοτόπουλο, ποπιέτα κοτόπουλο είναι μερικές μόνο προτάσεις για να επιλέξετε. Όλα ελληνικά, όλα πλήρως προσεγμένα, όλα καθαρά όλα -απλώς- πεντανόστιμα!

Ο κύριος Γιώργος, μαζί με την γυναίκα του την κυρία Άννα, θα βρίσκονται εκεί για να σας εξυπηρετήσουν πάντα με προθυμία και χαμόγελο, ενώ δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες στο τηλέφωνο 6945864324.

Αν θες να ξενοιάσεις λοιπόν από τα του κρέατος, και να προμηθεύεσαι σταθερά τα κρέατα των δικών σου γευστικών προτιμήσεων, το “ΕΡΙΣΣΟΣ”  θα σε δικαιώσει!