Το επιτυχημένο all day Coffee+Wine Bar “Navigli” στα Νέα Μουδανιά, έφερε τα “πάνω κάτω” με νέες, πρωτότυπες και εκλεκτές γεύσεις για τους λάτρεις του καλού και ψαγμένοι φαγητού!

Το Navigli, που εδώ και χρόνια αποτελεί στέκι με ξεχωριστή άποψη στην πόλη των Νέων Μουδανιών, εκφράζει για άλλη μία φορά την ανήσυχη πλευρά του, αφού σε περιμένει με ανανεωμένο κατάλογο γεύσεων, για να σου προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμείς κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί, για εξαιρετικό καφέ και πρωινό, ή brunch, μέχρι το βράδυ για πιάτα και ποτάκι, το Navigli έχει πάντα κάτι να σου πει, αφού είναι στη φύση του η συνεχής αναζήτηση νέων τάσεων και γεύσεων που θα σε εκπλήξουν.

Στην είσοδο του καταστήματος —που βρίσκεται στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών, ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο και το Δημοτικό Θέατρο— οι άνθρωποί του σε υποδέχονται με ένα πλατύ χαμόγελο στο καλαίσθητο και μοντέρνο περιβάλλον του, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού Κόλπου!

Η τεράστια οινική λίστα περιλαμβάνει εκλεκτές ετικέτες για να συνοδεύσεις το γεύμα σου και να μοιραστείς ωραίες και ξεχωριστές στιγμές με την παρέα σου, την οικογένειά σου και τους συναδέλφους σου.

Το Navigli είναι η αγαπημένη μας επιλογή για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας από το πρωί ως αργά το βράδυ καφέ, breakfast και brunch (pancakes, βάφλες, ομελέτες, burger, sandwich κ.ά.) με πολλές πρωτότυπες επιλογές, ώστε να μπορούμε κάθε μέρα να δοκιμάζουμε έναν διαφορετικό συνδυασμό.

Είναι η αγαπημένη επιλογή για ένα καλό, αυθεντικό μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα που υπόσχεται να σας εκπλήξει ευχάριστα. Είναι η επιλογή της Κυριακής, που θες να ξεγνοιάσεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να δοκιμάσεις κάτι νέο και ιδιαίτερο, που σε συνδυασμό με την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου θα σε ξεκουράσει και θα σε ηρεμήσει.

«Ο καινούριος σεφ, μας ταξιδεύει με την εμπειρία του και τις γαστρονομικές του προτάσεις στην ακαταμάχητη ζεστασιά της αυθεντικής γεύσης με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων που πρέπει να δοκιμάσετε!», σημειώνει ο Στέλιος Σωτηριάδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος Navigli Coffee+Wine Bar.

Ξεχωριστές επιλογές σε δροσερές και ιδιαίτερες σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο, μοναδικές πίτσες, ιδιαίτερα ορεκτικά,  εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και κοπές από μοσχάρι, σε συνδυασμό με τα ακαταμάχητα γλυκά για το τέλος, όπως προφιτερόλ, τιραμισού, μιλφέιγκ, βάφλα κ.α., συνωμοτούν για να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις στον ουρανίσκο μας!

Το Navigli όμως δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει, καθώς κάθε Πέμπτη δημιουργεί κάποια θεματικά μενού με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και πιάτα βασισμένα στην ιταλική, μεξικάνικη, ασιάτικη, κινέζικη και ελληνική κουζίνα.

«Πράγματι κάθε Πέμπτη αποφασίσαμε να δώσουμε μία εναλλακτική στους πελάτες μας και μία έτσι διαφορετική νότα θα έλεγα στην πόλη των Νέων Μουδανιών με κάποια θεματικά μενού που επιμελείται αποκλειστικά ο σεφ μας,  ικανοποιώντας έτσι και αυτούς που αγαπάνε κάποιες διαφορετικές γεύσεις!», υπογραμμίζει ο κ. Σωτηριάδης, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στην εστίαση και το 2015, παρέα με τον συνέταιρό του πήρε την απόφαση να φέρει κάτι νέο και φρέσκο που έλλειπε από τον τόπο κατοικίας του, τα Νέα Μουδανιά, ανοίγοντας  έτσι ένα all-day Wine Bar.

Και όσο αφορά τις μέρες των εορτών το Navigli θα μας βάλει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, καθώς πέρα από κάποια events που θα διοργανώσει θα έχει και εορταστικό μενού που υπόσχεται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Στο Navigli —που πήρε το όνομά του από τα κανάλια “Navigli” του Μιλάνου— όλα μοιάζουν να έχουν ανανεωθεί για να φτιάξουν τη διάθεσή σου. Κι αυτό ακριβώς είναι ό,τι χρειάζεσαι! Ανοιχτά από το πρωί, ιδανικό για events και business meetings, έως αργά το βράδυ, είναι η πιο αγαπημένη σου συνήθεια.

Και όταν η νύχτα πέφτει…,η ατμόσφαιρα στο Navigli παίρνει μυθικές διαστάσεις!