Πολλή μαγεία, πασπαλισμένη με αγάπη και ζεστασιά, παιδική φαντασία, μουσικό και χορευτικό ταλέντο, πλαισίωσαν τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου Κασσάνδρας για το άναμμα του δέντρου στην Κασσάνδρεια. 

Με τα παιδιά του δήμου στο επίκεντρο, ο δήμος Κασσάνδρας άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στον πεζόδρομο της Κασσάνδρειας. Ήταν μια εκδήλωση μαγική, βγαλμένη από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με μουσική από τη φιλαρμονική, χορευτικά και μπαλέτο από επαγγελματικά τμήματα, εκπλήξεις για τα παιδιά και μοναδικές στιγμές για τους μεγάλους.

 

Ακόμη και οι ενήλικες έγιναν για ένα βράδυ παιδιά συμμετέχοντας στα δρώμενα που μετέφεραν την Κασσάνδρα στον κόσμο των ξωτικών, του Άγιου Βασίλη και των καλικάντζαρων.

Όπως τόνισε η δήμαρχος Κασσάνδρας σε αυτή την εκδήλωση φέτος θέλησαν να βάλουν τα παιδιά σε πρώτο πλάνο, αφού οι γιορτές είναι η αγαπημένη τους περίοδος, και με την Κασσανδρούπολη που έπεται από τις 15 Δεκεμβρίου, θα μπορούν κάθε μέρα να παίζουν και να διασκεδάζουν στις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει. Η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά, έστειλε ευχές για καλά Χριστούγεννα με αγάπη και ηρεμία σε όλες τις οικογένειες του δήμου. «Αν έχουμε αγάπη στις καρδιές μας όλα θα γίνουν πιο όμορφα», είπε μεταξύ άλλων.

Τα τμήματα του ωδείου και τη φιλαρμονική καθώς και τα παιδιά από τις σχολές που συμμετείχαν, ευχαρίστησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Ηρακλής Λειβαδιώτης, αναγνωρίζοντας τον κόπο και τον χρόνο τους στις πρόβες. Με τη σειρά του ο Παντελής Χατζηανδρέου, πρόεδρος της κοινότητας Κασσάνδρειας ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στους δημότες και αποκάλυψε ότι η φετινή Κασσανδρούπολη θα είναι διαφορετική από άλλες χρονιές και με περισσότερες εκπλήξεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική Απόστολος Πάνας, που χαιρέτισε την εκδήλωση και τη συμμετοχή των παιδιών, αλλά και την άρτια διοργάνωση του δήμου και της ΚΕΔΗΚ.