Η «Αφοί Ματσούκη ΟΕ» εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής και παρέχει νωπά  κοτόπουλα αρίστης ποιότητας, με μια εξαιρετική ποικιλία προϊόντων.

Η οικογένεια Ματσούκη, εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην πτηνοτροφία στο χονδρεμπόριο, και πλέον και στο λιανεμπόριο, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα κοτόπουλου, υψηλής διατροφικής αξίας. Μια παράδοση που περνάει, σταθερά, από γενιά σε γενιά.

Στόχος της είναι να προμηθεύει την ελληνική οικογένεια με ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εκλεπτυσμένης γεύσης.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσούκη το 2016 η εταιρία αποφάσισε να κάνει το πρώτο της βήμα και στο λιανικό εμπόριο, και έτσι έγινε, καθώς πλέον έχει δύο καταστήματα λιανικής στη Χαλκιδική: «Ανοίξαμε το πρώτο μας  κατάστημα λιανικής με νωπά κοτόπουλα στη Γαλάτιστα και στην συνέχεια για να καλύψουμε τις ανάγκες και την ζήτηση που υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής προχωρήσαμε στο άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος λιανικής στον Πολύγυρο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Μιχάλης Ματσούκης.

Η εταιρία Ματσούκη, εξειδικεύεται στα κοτόπουλα Γαλάτιστας, ενώ τα ειδικά προϊόντα της -παρασκευάσματα κοτόπουλου- συνοδεύονται από αγνά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης.

Και στα δυο καταστήματα παρέχουν μοναδική ποικιλία κοτόπουλων με ξεχωριστές γεύσεις,  προς ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, αλλά και των ειδικών αναγκών τους.

Κοτόπουλα ολόκληρα ή τεμαχισμένα, μπιφτέκια κοτόπουλου, ρολό κοτόπουλου μαριναρισμένο, γύρο κοτόπουλου, κεμπάπ κοτόπουλου, ρολάκια ατομικά, σουβλάκι από φιλέτο στήθος κοτόπουλου, τηγανιά γλυκόξινη, κινέζικη τηγανιά, κοντοσούβλι, κοτομπέικον, Cordon Bleu και άλλα πολλά…πάρα πολλά! Ό,τι και αν επιλέξετε πάντως, τα προϊόντα Ματσούκη διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασύγκριτη γεύση τους και την ανταγωνιστική τιμή τους!

«Η εταιρίας μας δίνει προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας. Έχουμε τεράστια ποικιλία με πάνω από 30 είδη παρασκευασμάτων κοτόπουλου για να βρει ο καθένας αυτό που χρειάζεται και αυτό που αγαπά! Φρέσκα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς», λέει ο κ. Ματσούκης σχετικά με την ποιότητα, τις τιμές και την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η εταιρία.

Στα καταστήματα της λιανικής θα βρείτε εκτός από κοτόπουλα και χειροποίητα είδη από το ίδιο κοτόπουλο, και διάφορα εξαιρετικά είδη (μπαλσάμικα, ζυμαρικά, σάλτσες, ξηρούς καρπούς, αυγά κ.α.) για να συμπληρώσετε στο έπακρο το γεύμα σας!

Και αν σας απασχολεί το εορταστικό τραπέζι μην νοιάζεστε! Η Αφοί Ματσούκη έχει την λύση, καθώς κάνει ειδική προετοιμασία για εσάς και τους καλεσμένους σας με δεκάδες καλούδια, πρωτότυπες, ποιοτικές γεύσεις, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά της στην Γαλάτιστα και στον Πολύγυρο. Γαλοπούλες, κοκοράκια, κοτόπουλα με λαχταριστή γέμιση και διάφορα άλλα εορταστικά εδέσματα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, ενώ μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας!

Εσείς ακόμη να δοκιμάσετε κοτόπουλα Ματσούκη;

Υ.Γ. Μία βόλτα από τα καταστήματα και μία δοκιμή θα σας εκπλήξει!

Το κατάστημα της Γαλάτιστας λειτουργεί καθημερινά και το Σάββατο από τις 08:00 έως και τις 14:00 και από τις 17:00 έως και τις 21:00. Το κατάστημα του Πολυγύρου καθημερινά και το Σάββατο από τις 08:00 μέχρι και τις 15:00, ενώ τα απογεύματα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε: Πολύγυρος 2371 0 24983

                                                                 Γαλάτιστα 2371 0 31089

http://matsoukis.com.gr