Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, η ορκωμοσία της νέας Διοίκησης του Δήμου Σιθωνίας με επικεφαλής τον δήμαρχο Ιωάννη Μαλλίνη.

Δίνοντας δέσμευση πως «όλοι μαζί θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο», ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο όραμά του για αυτήν την πενταετία.

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας διοίκησης και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ σύσσωμοι οι παραβρισκόμενοι έδειξαν ενθουσιασμό απέναντι στον νέο δήμαρχο.

Το παρών μεταξύ άλλων στην πρώτη δημοτική ορκωμοσία στη Χαλκιδική, έδωσε και η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Κατερίνα Ζωγράφου η οποία μέσα από το Xalkidiki Politiki ευχήθηκε στον δήμαρχο και στη νέα διοίκηση «να έχουνε μία καλή θητεία, με συνεργασία, με προσφορά και με δημιουργία. Επίσης στα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων της Σιθωνίας η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε να είναι και αυτοί υγιείς και να προσφέρουνε στον τόπο τους. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κα Ζωγράφου «η Σιθωνία είναι ένας τόπος με συγκριτικά πλεονεκτήματα και για αυτό πραγματικά και ως Περιφερειακή Ενότητα βρισκόμαστε δίπλα στην δημοτική διοίκηση για το καλύτερο δυνατό αυτού του τόπου».

Δίνοντας δέσμευση ότι ως διοίκηση θα είναι δίπλα σε όλους και πως μια καινούργια σελίδα για τη Σιθωνία ξεκινάει, ο νέος δήμαρχος κ. Μαλλίνης σημείωσε στο Xalkidiki Politiki πως αισθάνεται δικαίωση και ικανοποίηση. «Ο κόσμος της Σιθωνίας θα καταλάβει ότι δίνει την ευκαιρία σε μία νέα διοίκηση τίμια, εργατική με μοναδικό στόχο την εξέλιξη του τόπου, να διοικήσει με σύνεση, συνέπεια, τιμιότητα, ειλικρίνεια, κοντά στον πολίτη, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα το καινούργιο ΕΣΠΑ που είναι μπροστά και την καλή κληρονομιά που αφήνει η διοίκηση του κ. Κυπαρίσση σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας: