Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση, με πολύ κόσμο, μουσική και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19 Δεκεμβρίου η έναρξη της Κασσανδρούπολης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η ορχήστρα της Φιλαρμονικής και του Δημοτικού Ωδείο και η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.

«Εύχομαι να περάσουμε όμορφα Χριστούγεννα με πολλή αγάπη στις καρδιές μας. Με υγεία και να είμαστε όλοι και του χρόνου πάλι μαζί εδώ» δήλωσε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά μέσα από το Xalkidiki Politiki, ενώ αναφορικά με την εκδήλωσε τόνισε πως «είναι μία μέρα που δεν κάνει και πολύ κρύο οπότε τα παιδιά ήταν εδώ και το χαρήκανε και αρχίζουμε με όμορφες μελωδίες, με γλυκές μουσικές, με κρασί, με πολύ κόσμο, με πολλή χαρά, με πολύ παιχνίδι».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κασσάνδρας Λειβαδιώτης Ηρακλής προμήνυσε πως στο πλαίσιο της Κασσανδρούπολης «ακολουθούν πάρα πολύ ωραίες εκδηλώσεις, με την λαϊκή ορχήστρα του Μουσικού Ωδείου, με παιδιά που έχουνε μεγαλώσει στο Ωδείο, με πάρα πολύ ωραίες φωνές και με ωραίους μουσικούς. Έπειτα είναι η Brass Band από τη Θεσσαλονίκη και η μπάντα της Γρηγορίου από την περιοχή μας. Τέλος στις 31 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος το αντάμωμα με παραδοσιακού χορούς και παραδοσιακές μουσικές». Όσον αφορά τον στολισμό ο κ. Λειβαδιώτης τόνισε πως δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος, με ένα πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ιορδανίδου Πελαγία η οποία από την πλευρά της ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους, ενώ επέδωσε συγχαρητήρια στον Δήμο για την «πολύ ωραία» εκδήλωση.