Σε μια εποχή όπου η ενεργειακή αποδοτικότητα αποτελεί προτεραιότητα για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού, η επιχείρηση “Symbol” στον Πολύγυρο είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος για την ανανέωση των κουφωμάτων. Από το 2001, το “Symbol” προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις σε κουφώματα και πόρτες, ενώ από το 2021 ο κ. Κοντοβάς Αγαπητός έχει αναλάβει τη διαχείριση, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της ποιότητας και της εξυπηρέτησης.

Το κατάστημα με έδρα τον Πολύγυρο διακρίνεται για τη συνεργασία της με την κορυφαία στο είδος της σε πανελλαδικό επίπεδο ελληνική εταιρεία Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ που της παρέχει τα κουφώματα Kömmerling και Rehau, που αποτελούν συνώνυμο της γερμανικής ποιότητας, προσφέροντας κουφώματα υψηλής απόδοσης και αντοχής στις κλιματικές συνθήκες.

Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει από εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, μέχρι γκιλοτίνες, καγκελόπορτες, κάγκελα τύπου ίνοξ κα. Όλα τα προϊόντα παρέχουν όχι μόνο αισθητική και λειτουργικότητα, αλλά και υψηλή ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο. Επίσης, το κατάστημα παρέχει και υπηρεσίες τοποθέτησης, εξασφαλίζοντας την ορθή εγκατάσταση κάθε προϊόντος.

Τα κουφώματα που μπορεί να βρει κανείς στο “Symbol” ανταποκρίνονται πλήρως στη σημερινή ανάγκη για ενεργειακή αποδοτικότητα. Οι σύγχρονες λύσεις προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, τα ενεργειακά τζάμια διασφαλίζουν τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Παράλληλα, η απόφαση για την ανανέωση των κουφωμάτων δεν είναι μόνο επένδυση στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος από υψηλές καταναλώσεις ψύξης και θέρμανσης.

Η επιλογή των κουφωμάτων αποτελεί κρίσιμο βήμα για κάθε σπίτι. Τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα Kömmerling και Rehau υπερέχουν όχι μόνο στη λειτουργικότητα, αλλά και στον αισθητικό σχεδιασμό. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην ποιότητα, επιλέγοντας υλικά υψηλής αντοχής που εγγυώνται μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Παράλληλα η θερμομόνωση που προσφέρουν διασφαλίζει όχι μόνο τη διατήρηση της θερμοκρασίας εντός του σπιτιού, αλλά και τη μείωση των ενεργειακών εξόδων.

Ακόμα, στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς την καθοδήγηση που αναζητεί, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με τις επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και το στυλ του σπιτιού σας.

Ανανεώστε το σπίτι σας με την ποιότητα και την αξιοπιστία των κουφωμάτων του “Symbol”. Εδώ, απόλαυση, ποιότητα και ενεργειακή αποδοτικότητα ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που αντανακλά τις προσωπικές σας ανάγκες. Εμπιστευθείτε το “Symbol” για την ανανέωση του σπιτιού σας και ζήστε με άνεση και στυλ.

Το κατάστημα βρίσκεται στον Πολύγυρο, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 34, ενώ θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τις 08.00 το πρωί έως και τις 15.00. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα ραντεβού απογεύματα και Σάββατο.