Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Ωδείο Κασσάνδρειας με την συμμετοχή του τμήματος μουσικής αγωγής.

Μας τραγούδησαν και μας παρουσίασαν τις τεχνικές που διδάχθηκαν με τη συνοδεία πιάνου και με την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής Βικτωρίας Κλεάνθους και απολαύσαμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ο χώρος γέμισε με τις μελωδίες των μικρών μουσικών μας και της ορχήστρας κλασσικής μουσικής του Ωδείου, που έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση, κλείνοντας με αυτόν τον αξέχαστο τρόπο το 2023, μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του Ωδείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση των μαθητών Κυριακής Νταλιάρη, Βασιλείου Τύπου, και Ευαγγελίας Φώτη που πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία και πήραν πτυχίο αρμονίας από το αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο Κασσάνδρειας για το σχολικό έτος 2022-2023. Στην συνέχεια μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους μικρούς μαθητές, που γέμισαν με χαρά τα πρόσωπά τους, για να τους ευχαριστήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας για το όμορφο έτος που περάσαμε παρέα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Ηρακλής Λειβαδιώτης.