Σε πανηγυρικό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα του του Εμπορικού Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Μάμαντος, διεξήχθη χθες Τετάρτη (27/12) η ορκωμοσία του, επανεκλεγέντα, δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και των μελών αυτών.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές του στον δήμαρχο για μία λαμπρή πορεία.

Από την πλευρά του ο επανεκλεγείς δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς έστειλε ένα μήνυμα ενότητας, τονίζοντας παράλληλα πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις στις οποίες είναι μπροστά ο δήμος, τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τον μεγάλο αγώνα που επέφερε για ακόμη μία φορά την νίκη.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος, συγκινημένος και ικανοποιημένος. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν πολύ σπουδαίο για εμάς, πανελλαδική πρωτιά! Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ψήφισε και μας έδωσε αυτό το ποσοστό του 90,21. Είμαστε εδώ, δεν έχουμε κουραστεί. Έχουμε περισσότερο ζήλο, μεράκι, εμπορία…να παλέψουμε για τον τόπο μας. Τον δήμο Ν. Προποντίδας τον αγαπάμε, άλλωστε το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και επίκεντρο για εμάς παραμένει ο άνθρωπος. Η δουλειά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια είναι τεράστια και ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν γι’αυτό (απερχόμενα συμβούλια), χωρίς την συνδρομή τους δεν θα είχαμε πετύχει τόσα πολλά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, παλιοί και νέοι συνεργάτες, δουλεύοντας άοκνα, δημιουργικά και ατέλειωτες ώρες για να φτάσουμε στην επιτυχία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρράς.

«Ημέρα γιορτής για τον δήμο Νέας Προποντίδας! Ο δήμαρχος πήρε ένα τεράστια ποσοστό, γιατί του αξίζει, έκανε μία πολύ καλή δουλειά εδώ στον δήμο. Καλή επιτυχία στους δημάρχους, στα δημοτικά και τοπικά συμβούλια. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, στους Χαλκιδικιώτες, να έχουν καλή χρονιά, ευλογημένη και μια παραγωγική, καλή θητεία οι αυτοδιοικητικοί όλου του νομού», είπε ο βουλευτής Ιωάννης Γιώργος.

Η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής δήλωσε: «Εύχομαι στον επανεκλέγεντα δήμαρχο της Νέας Προποντίδας  να έχει μια δημιουργική θητεία, καλή συνεργασία…—ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι συνοδοιπόροι—. Στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους εύχομαι να είναι υγιείς και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον τόπο μας!».

«Σε αυτόν εδώ τον σημαδιακό χώρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα μία πολύ όμορφη εκδήλωση, η ορκομωσία του δημάρχου Μ. Καρρά. Εύχομαι καλή θητεία, χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά με υγεία και κυρίως με όραμα για την Χαλκιδική μας. Ο δήμος Νέας Προποντίδας μπορεί να γίνει το προπύργιο των επενδύσεων της Χαλκιδικής μας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε την αυξητική του πορεία!», είπε ο πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρεβρέθηκαν και  αυτοδιοικητικοί α’ και β’ βαθμού, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, και πλήθος κόσμου.