Ένα καινοτόμο λογισμικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση της παραλαβής Νωπής Ελιάς, είναι το προϊόν που χάρισε στην εταιρία παραγωγής μεσογειακών ορεκτικών και antipasti τροφίμων, ARI Foods, το βραβείο στην κατηγορία της Μεταποίησης.

Ο επιβλέπων και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το λογισμικό είναι ο Δημήτρης Τζελέπης, γεννημένος στη Χαλκιδική, από γονείς που ασχολούνται με την ελιά. Μέσα από την ARI Foods, ασχολείται και ο ίδιος με τη σειρά του με τις ελιές, δίνοντας υπεραξία σε ένα προϊόν που προσφέρει ζωή στον τόπο του και στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Τζελέπης, επιβλέπων και έχων την επιμέλεια του λογισμικού

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο λογισμικό πρόγραμμα εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, πλήρη αντικειμενικότητα στις διαδικασίες παραλαβής του προϊόντος, καθώς όλη η διαδικασία γίνεται μέσα από το λογισμικό πρόγραμμα και κάθε παραγωγός κρίνεται από αυτό, με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού του.

Η εταιρία ARI Foods βραβεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2023 στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην κατηγορία «Μεταποίηση». Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γιώργος  Ιγνατίδης, Πρόεδρος της εταιρίας, ο κ. Αριστοτέλης  Ιγνατίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο κ. Αριστόβουλος Τσιολάκης, Oικονομικός Διευθυντής της εταιρίας και φυσικά ο κ. Δημήτρης Τζελέπης, Υπεύθυνος Οικονομικής Ανάλυσης και Διαχείρισης ERP.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βράβευση της εταιρείας προκύπτει μέσα από τη φιλοσοφία της για συνεχή βελτίωση, αυτοματοποίηση στην παραγωγική διαδικασία και διευκόλυνση των συνθηκών των εργαζομένων της. Η κουλτούρα καινοτομίας της εταιρίας και τα υψηλά στάνταρ που θέτει στο εργασιακό περιβάλλον αποφέρουν ανάλογους καρπούς.