Την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Η Αγάπη στο Τουριστικό Περίπτερο έξι βρύσες στον Πολύγυρο.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για ένα νέο ελπιδοφόρο έτος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος πατέρας Αντώνιος, η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Πάνας, ο δήμαρχος Πολυγυρου Γιώργος Εμμανουήλ, το επίτιμο μέλος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Αγάπης και πρώην υπουργός Χρήστος Πάχτας, ο διευθυντής του ειδικού σχολείου Πολυγύρου Σωτήρης Μπρουτζάς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πολυγύρου Ευαγγελία Ασβεστά, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνα Αβέρη, Βασίλης Φαρδογιάννης, ο Θανάσης Τσίγκας , ο  Γιάννης Λελεγιαάννης, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αβέρη. Τα ΔΣ των συλλόγων του δήμου Πολυγύρου έδωσαν επίσης το παρόν!

Το διοικητικό συμβούλιο της Αγάπης αποφάσισε να ανακηρύξει επίτιμο μέλος την ζωγράφο και εθελόντρια της Αγάπης στην δημιουργική ομάδα του Κεφιαπ Καίτη Ζγεμπα, ως ένδειξη αγάπης και προσφοράς στο κοινωνικό έργο της Αγάπης, ενώ ευχαρίστησε  από καρδιάς όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου, με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!