Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», εξαιτίας του άγριου ξυλοδαρμού του από τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο 4χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 10 Ιανουαρίου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα έπειτα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφο της μητέρας του.

Στο ίδιο νοσοκομείο είναι και τα τρία αδέλφια του 4χρονου, τα οποία μεταφέρθηκαν εκεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Μάλιστα, ο 8χρονος αδελφός του, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση καθώς έφερε κάταγμα στο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα των παιδιώνανέφερε για τον σύντροφό της πως «στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου», ενώ ο θείος των παιδιών είπε ότι «μόλις άκουγε τους αδελφού μου το όνομα, έλεγε προς απάντηση στην γυναίκα του: “Εγώ θα σου σκοτώσω ένα παιδί για να δούμε τι θα κάνει ο πατέρας“».

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο φερόμενος δράστης παραμένει ασύλληπτος παρά το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 4χρονος έχει μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο εξαιτίας εγκαυμάτων από καυτό νερό, ενώ ήδη από τον Νοέμβριο ο προϊστάμενος εισαγγελίας είχε ζητήσει έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των συγκεκριμένων παιδιών.

Στις 8 Ιανουαρίου, γείτονες απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για παραμέληση και κακοποίηση των παιδιών. «Λάβαμε μία αναφορά στην γραμμή 1056, ίσως κατόπιν εορτής από όλα αυτά που συνέβαιναν στα παιδιά» ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος.

πηγή lifo