Κοντά στα άτομα με αναπηρία δήλωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ, παρευρισκόμενος στην εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ, Η Αγάπη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Εμφανώς συγκινημένος, καθώς γνωρίζει καλά το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο Σύλλογος, δεσμεύτηκε κατά την ομιλία του, ότι θα είναι δίπλα στα άτομα με αναπηρία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα που υπάρχουν.

“Η προσπάθεια αυτού του Συλλόγου κάνει κάθε μέρα την αγάπη πράξη. Είναι καθημερινότητα, είναι ένας αγώνας. Έχουμε πλέον πολλά πράγματα να κάνουμε και γι’ αυτό η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή. Θα ήθελα να έχουμε μία δημιουργική θητεία και σαν δήμος να βάλουμε ένα λιθαράκι, ξεκινώντας από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ, το ΕΕΕΕΚ Πολυγύρου και τη στέγη φιλοξενίας” τόνισε ο κ. Εμμανουήλ.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Ασβεστά, οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Τσίγκας, Γιάννης Λελεγιάννης, Βασίλης Φαρδογιάννης και Κατερίνα Αβέρη και ο πρώην Υπουργός, Χρήστος Πάχτας, που είναι επίτιμο μέλος του Συλλόγου “ΑΓΑΠΗ”.