Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, παρουσία του Υπουργού Επικράτειας Μάκη Βορίδη.

Ο Υπουργός Μάκης Βορίδης, ιδιαίτερα φιλικός αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αναλύοντας τις βασικές πτυχές της Νέας Δημοκρατίας και αναφερόμενος στο «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, -ειδικά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας-, ως προς τη νομοθετική πρωτοβουλία που έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ίδιος τόνισε πως «δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη. Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η κυβέρνηση».

Ο κ. Βορίδης υπενθύμισε επίσης «ότι το 2024 είναι ταυτόχρονα χρονιά ευρωεκλογών και ότι είναι στο χέρι όλων να δείξουμε και πάλι ποια είναι η μεγάλη προοδευτική ευρωπαϊκή παράταξη».

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής Ιωάννης Αρζουμανίδης στο καλωσόρισμά του τόνισε ότι: «η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και είναι εδώ για να συνεχίζει να χαράζει ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου».

Με την σειρά τους ευχές για την καινούρια χρονιά έδωσαν ο Ιωάννης Γιώργος, βουλευτής Χαλκιδικής και η Κατερίνα Ζωγράφου, αντιπεριφερειάρχης του νομού, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μαζί με πλήθος κόσμου, παρουσία και άλλων αυτοδιοικητικών, πολιτευτών της Ν.Δ., περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, επιχειρηματιών, καθώς και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.

Κλείνοντας, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις θερμές ευχές για ένα καινούριο και νικηφόρο 2024 να ακούγονται από στόμα σε στόμα.