Με απόφαση της δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά ορίστηκαν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου στους οποίους ανατίθενται χωρίς αμοιβή, η εποπτεία και ο συντονισμός συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου.

Ειδικότερα η δήμαρχος αναθέτει:

-Στον κ.Λειβαδιώτη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό, την οργάνωση και εποπτεία των δομών και των δράσεων σχετικά με τον Αθλητισμό και των Αθλητικών εγκαταστάσεων, τον συντονισμό και την εποπτεία σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών καθώς και τον έλεγχο του συνόλου των έργων που υλοποιεί.
– Στον κ.Μορφούλη Γεώργιο του Αθανασίου, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό και εποπτεία σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης –ευθύνη γεωργίας ,αλιείας ,κτηνοτροφίας ,ΟΓΑ-ΕΛΓΑ-ΕΦΚΑ καθώς και να μεριμνά για την ανάδειξη προβολής προϊόντων τοπικής παραγωγής ,την εκπόνηση προγραμμάτων και να υλοποιεί δράσεις στον πρωτογενή τομέα.
– Στον κ.Παυλή Θεμιστοκλή του Γεωργίου, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό και εποπτεία σε θέματα εθελοντικής και κοινωνική αλληλεγγύης και σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
-Στον κ.Παπαρούλια Δημήτριο του Λουκά, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό και εποπτεία σε θέματα διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και την παρακολούθηση, υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων για θέματα νεολαίας.
-Στον κ.Παπαγιάννη Μιχαήλ του Ιωάννη, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό, την εποπτεία και εκπροσώπηση σε θέματα Ευρωπαϊκών –Αναπτυξιακών προγραμμάτων που σχετίζονται με το Δήμο μας.
-Στον κ.Ρηγάκη Ρήγα του Ιωάννη, αναθέτει την ενημέρωση, τον συντονισμό και εποπτεία σε θέματα που άπτονται της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.