Εχθές, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Προικονήσσου η καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με όλα τα μέλη του συλλόγου παρόντα.

Η Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου σε συνεργασία με την Πολυφωνική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μουδανίων «Ο Φάρος», χάρισαν στο κοινό μια πληθώρα εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών καλάντων.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, νηπίων και παίδων, που με το μεράκι τους για την παράδοση, γέμισαν χαμόγελα και περηφάνια με την εμφάνιση τους.

Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ιδιαίτερης σημασίας υπήρξε και η προσφορά των γυναικών του συλλόγου, που ετοίμασαν έναν πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα και το παραδοσιακό ματζούνι, για να γλυκάνουν και να ζεστάνουν τις καρδιές όλων όσων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

«️Το τυχερό κομμάτι της πίτας μας ανήκε στο Δήμο Σιθωνίας, ο οποίος ευχόμαστε να είναι πάντοτε δίπλα μας, στην όποια μας προσπάθεια στο μέλλον!

️Να έχουμε όλοι μια όμορφη χρόνια, με υγεία και αγάπη και να είμαστε γέροι, να ανταμώσουμε και του χρόνου!», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του συλλόγου.