Η εταιρία “Τα Σκουπάκια” η οποία εδρεύει στα Ψακούδια Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο 17ο χλμ. Νικήτης-Μουδανιών, διαθέτοντας έμπειρo και εξειδικευμένo συνεργείo καθαρισμού, δραστηριοποιείται εδώ και δύο (2) χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, προσφέροντας υπηρεσίες καθαριότητας υψηλής ποιότητας στη Χαλκιδική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουνε εξειδικεύονται σε αρχικούς καθαρισμούς νεόκτιστων κτιρίων, έκτακτους καθαρισμούς, αλλά και τακτικούς καθαρισμούς, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι τακτικοί καθαρισμοί μπορούν να πραγματοποιούνται σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση, ή με όποια συχνότητα επιθυμείτε.

Η αποτελεσματικότητα και η συνεχής εξέλιξη των ανθρώπων που δουλεύουν “Στα Σκουπάκια” τους έχουν καταστήσει επιλογή για πάρα πολλές επιχειρήσεις και ιδιώτες: «Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους στους διαφορετικούς και απαιτητικούς τομείς της καθαριότητας, όπου μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες της οικίας, της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού σας χώρου», σημειώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας “Τα Σκουπάκια”, Χρυσοβαλάντης Ισπόγλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο αναλαμβάνουνε καθαρισμούς οικιών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, καταστήματα, Airbnb, καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς σε καθιστικούς χώρους. Ακόμη επεκτείνονται και στον καθαρισμό των υπαίθριων χώρων (εξωτερικές εργασίες κάθε τύπου) καθώς βέβαια και στην απεντόμωση!

Χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, το συνεργείο καθαρισμού “Τα Σκουπάκια” σας προσφέρει οργάνωση και άμεσα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζετε με τους καθαρισμούς. Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κατάλληλα για περιβάλλοντα στα οποία ζουν παιδιά και κατοικίδια.

«Είμαστε στη διάθεσή σας, χειμώνα-καλοκαίρι, ώστε να σας προσφέρουμε άμεσα υπηρεσίες καθαριότητας και βιολογικού καθαρισμού στο χώρο σας οικονομικά και με εγγύηση. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του πελάτη, σχεδιάζοντας ευέλικτα και καινοτόμα πακέτα υπηρεσιών καθαρισμού!», συνεχίζει ο ιδιοκτήτης κ. Ισπόγλου ο οποίος είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αν τον καλέσετε!

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς ο χώρος σας να λάμπει και να είναι αστραφτερός, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το συνεργείο καθαρισμού “Τα Σκουπάκια” για ραντεβού και πλήρη ενημέρωση. Η καθαριότητα, η αξιοπιστία και η οικονομία συμβαδίζουν στο συνεργείο αυτό!

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 6942986862 (ιδιοκτήτης Χρυσοβαλάντης Ισπόγλου).

https://www.google.gr/search?sca_esv=de7a49ba27450786&hl=el&gl=gr&output=search&q=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%20%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%20%22%CE%A4%CE%91%20%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%91%22&ludocid=12772014942015546256&lsig=AB86z5Wa2Uo9zKfT3mISnh3fWwLR&kgs=059547c1d2084baa&shndl=-1&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm4%2F3