Ως τη μεγαλύτερη και πληρέστερη διοργάνωση, με 131 παράλληλες εκδηλώσεις χαρακτηρίζουν το φετινό 32ο Money Show οι διοργανωτές του.  Όπως τόνισαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Ελληνο- Ιταλικού Επιμελητηρίου, Χρήστος Σαραντόπουλος, και ο α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης στο επίκεντρο της διοργάνωσης θα βρεθούν  η καινοτομία, η βιώσιμη ανάπτυξη, τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη, οι επιπτώσεις από την κατασκευή του Μετρό και του Fly Over, οι μεταφορές, ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή, η αγορά ακινήτων, τα προγράμματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων κ.α.

Όπως τόνισε ο κ. Σαραντόπουλος στο πολύπλευρο τριήμερο γεγονός θα συμμετέχουν θεσμικοί φορείς της οικονομίας, Υπουργοί, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, Επιμελητήρια και επιχειρήσεις συμμετέχουν. Μάλιστα η φετινή διοργάνωση κάνει άνοιγμα και στον πολιτισμό καθώς θα συμμετέχει ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και ο Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ήπειρος».

Αναμένεται αυξημένος αριθμός επισκεπτών

Σύμφωνα με τον κ. Σαραντόπουλο οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 10.000, ενώ στην προηγούμενη ο αριθμός τους άγγιξε τις 8.500.

Για τη συμμετοχή του ΕΒΕΘ, που φέτος συνδιοργανώνει μαζί με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επτά εκδηλώσεις και τρεις μόνο του αναφέρθηκε ο α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις.

Το τριήμερο ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής με το συνέδριο «Κλεισθένης Forum Consulting – Νέο μισθολόγιο δημοσίου 2024 & ειδικά θέματα αμοιβών».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κεντρική εκδήλωση του 32ο Money Show, που διοργανώνουν Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ΕΒΕΘ, το Σάββατο το βράδυ, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ενώ εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση  του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς, εκ μέρους του πρωθυπουργού θα απευθύνει χαιρετισμό η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Το MONEY SHOW διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

πηγή Voria.gr