Διακρίσεις και επιτυχίες για το Γυμνάσιο της Ορμύλιας έφεραν τα αποτελέσματα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης» που έλαβε χώρα στις 20 Ιανουαρίου 2024.

Οι μαθήτριες της Β’ τάξης, Καραγιάννη Όλγα και Μπόκια Ελισάβετ κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στην 40η  Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

Για την επιτυχία αυτή εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τον νομό Χαλκιδικής προκρίθηκαν μόνον τρεις μαθητές εκ των οποίων οι δύο είναι οι παραπάνω μαθήτριες του Γυμνασίου Ορμύλιας.

“Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Υποδιευθύντρια και μαθηματικό του σχολείου, κα Αλεξάνδρα Μισιχρόνη, για την προετοιμασία των μαθητριών και την ικανότητά της να τις παρακινεί και να τις εμπνέει. Αναμφίβολα, συγχαρητήρια και στις οικογένειές τους που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους“, αναφέρει η διεύθυνση του σχολείου, και ο διευθυντής,  Λουκιανός Κελλίδης,  που τονίζει πως η συμμετοχή στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας δείχνει το ενδιαφέρον των παιδιών για τα Μαθηματικά, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει τα εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Η προσοχή όλων τώρα, και οι ευχές για καλή επιτυχία στρέφονται στους μαθητές που θα πάρουν μέρος στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».