H μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και στο Navigli Coffee+Wine bar στα Νέα Μουδανιά που είναι -ως γνωστόν- ερωτευμένοι με το καλό φαγητό θέλουνε να σας προσφέρουνε το κάτι παραπάνω για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Γι’ αυτό και σας δίνουνε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα gourmet δείπνο στο καλαίσθητο περιβάλλον τους για τις 14 του Φλεβάρη, εντυπωσιάζοντας τον Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα σας.

«Για την ιδιαίτερη αυτή περίπτωση, σας προτείνουμε ένα συναρπαστικό μενού που σίγουρα θα κάνει τη βραδιά αξέχαστη με την επιμέλεια και τη φροντίδα μας», αναφέρει στο XalkidikiPolitiki ο ιδιοκτήτης του Navigli Coffee+Wine bar Στέλιος Σωτηριάδης, ο οποίος μάλιστα μας αποκαλύπτει το σπέσιαλ μενού που θα ετοιμάσει ο καταξιωμένος σεφ για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα!
«Ξεκινήστε το μενού για του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας σαλάτα με διάφορα φυλλώδη, ψητό μανούρι, κουβερτούρα, κάσιους, φρούτα του δάσους και φρέσκες φράουλες που θα σας εισαγάγουν στο γευστικό κόσμο της απόλαυσης.

Το ριζότο παντζαριού με φουντούκι, παρμεζάνα και ξινόμηλο που ακολουθεί δίνει τον παραπάνω τόνο που επιτάσσει η περίσταση, ενώ δεν γίνεται να μην παραδοθείτε στη γαστρονομική γοητεία του μοσχαράκι σοτέ με πορτοκάλι, visanto και ρόκα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε ένα «advanced» ρομαντικό δείπνο να μην κλείσει παθιασμένα με μία λαχταριστή βάφλα lila pause, φρέσκες φράουλες, σοκολάτα και παγωτό βανίλια ένα από τα πιο ιδιαίτερα γλυκά για το μενού του Αγίου Βαλεντίνου», λέει ο κ. Σωτηριάδης όσον αφορά το μενού της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου.

Το Navigli είναι μια αγαπημένη επιλογή στον χώρο της εστίασης εδώ και κάποια χρόνια που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, για κάθε ραντεβού. Αυτό το restaurant-bar έχει κάζουαλ διάθεση και βρίσκεται στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών —ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο και το Δημοτικό Θέατρο—. Πόσο μάλλον όταν είσαι σε διάθεση για καλό κρασί, ατελείωτες συζητήσεις και πολλά γέλια με τον σύντροφο σου, τότε συντονιστείτε εδώ. Η λίστα κρασιών είναι μεγάλη και οι επιλογές στα πιάτα, ταιριάζουν ιδανικά. Με κάποιο τρόπο, αυτό το μαγαζί σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου και -γιατί όχι- να πιείς λίγο παραπάνω ροζέ για χάρη της αγάπης!

Αν αγαπάτε και εσείς τις φλογερές επιλογές,  κάντε το πιο απρόσμενο δώρο στον άνθρωπο που αγαπάτε, προσφέροντας του κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν πάλι έχετε διαφορετικές προτιμήσεις και επιθυμείτε ένα άλλο μενού, μην νοιάζεστε. Στο Navigli θα βρείτε ότι λαχταράτε, ακόμη και αν δεν είστε ερωτευμένοι!

 

Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2373024463