Στη βάση τους στον δήμο Θερμαϊκού τα μέλη του ΟΦΚΑΘ και παρουσία των βάσεων Δράμας, Σερρών, Χαλκιδικής, έκοψαν την πίτα τους σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΚΑΘ αναφέρει τα εξής:
«Αφού πήραμε την ευλογιά του Κυρίου μας από τον πάτερ Σωτήριο, κόψαμε την πίτα και το φετινό φλουρί έτυχε η βάση ετοιμότητας Σάρτη Χαλκιδικής.!!
Έγιναν βραβεύσεις εθελοντών που ξεχώρισαν και βάσεων ετοιμότητας που διέπρεψαν το 2023.!!! αλλά και χορηγών που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ,κ. Τζέκος Θεόδωρος, και εκπρόσωποι του Δήμου μας, ο κ.Τσούκαλης Γιώργος, ο κ.Καρτσάκης Γιώργος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, ο κ.Ψωμιάδης Παναγιώτης τ.Νομάρχης ο κ.Βαρσάμης Σπύρος στρατηγός ε.α. Π.Υ. ο κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης τ. Διευθυντής Πολίτικης Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. ο κ.Μιχάλης Σιούτας Μετεωρολόγος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας για τα υπέροχα δώρα τους, το Plaisir Περαίας για την υπέροχη βασιλόπιτα, την Ψαροταβέρνα “Άνεμος” για την φιλοξενία, και τους μουσικούς μας για την μουσική βραδιά που μας χάρισαν.!!!!».