ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Έργα δεκάδων καλλιτεχνών από τον Σύλλογο Εικαστικών Δημιουργών Ν. Προποντίδας εκτίθενται ήδη από σήμερα στο Φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου στα Ν. Μουδανιά, όπου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 17.00 το απόγευμα, θα διενεργηθεί μεγάλη δημοπρασία με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου οικογενειών με παιδιά ΑμεΑ «Όμορφη Ζωή» στη Ν. Καλλικράτεια.

Στη δημοπρασία θα συμμετέχουν περίπου 15 έργα, ο κατάλογος των οποίων θα διανεμηθεί λίγο νωρίτερα την ημέρα της Κυριακής. Τα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης δεν έχουν τιμή και δεν θα πωλούνται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια των μελών του Συλλόγου.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 29 Φεβρουαρίου, καθώς το 20% των εσόδων από την κάθε πώληση προορίζεται για την «Όμορφη Ζωή»

Ο Σύλλογος Εικαστικών έχει μέλη, εκτός από τη Ν. Προποντίδα, και από άλλες περιοχές, τη Θεσσαλονίκη, τη Γαλάτιστα τον Πολύγυρο, τον Άγιο Νικόλαο κ.α. Η έκθεση που ξεκίνησε σήμερα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, κεραμικά, κοσμήματα, ακόμη και φωτογραφίες.