Μυστήριο αποτελούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δράστη των πυροβολισμών στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Mega για τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα, ο 74χρονος δράστης φέρεται πως έχει δύο λογαριασμούς. Ο έναν στην Ελλάδα με καταθέσεις 500.000 ευρώ αλλά και ο άλλος στην Ελβετία στη Citibank, από τον οποίο φέρεται να είχαν «περάσει» περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε τον λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο λογαριασμός σήμερα είναι περιορισμένος και έχει μόλις 1.500 ευρώ. 

Στη συγκεκριμένη τράπεζα της Ελβετίας, υπήρχαν εταιρικοί λογαριασμοί της οικογένειας Καρνέση, ύψους 150 – 200 εκατομμυρίων. Τέλος, η απόλυση του Αιγύπτιου δράστη από την εταιρεία είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2023, δηλαδή περίπου 13 μήνες πριν, ενώ φέρεται να είχε αποζημιωθεί με περίπου 70.000 ευρώ, τα οποία πιθανότατα περιλαμβάνονται στον ελληνικό λογαριασμό με τα 500.000 ευρώ.

πηγή lifo