Στο δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί ένας ανήμπορος άνδρας στα Σήμαντρα Χαλκιδικής, αν σύντομα δεν βρεθεί ένα σπίτι με όσο το δυνατόν οικονομικό ενοίκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που ζει πάνω από 20 χρόνια στο χωριό των Σημάντρων του δήμου Νέας Προποντίδας σε λίγες ημέρες θα αναγκαστεί να αφήσει τον χώρο που ενοικίαζε για να μείνει (ένα πολύ μικρό σπίτι), καθώς ο εκμισθωτής θα προχωρήσει στην πώληση του.

Ο άνδρας που κινδυνεύει να μείνει άστεγος, ζει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς το εισόδημά του είναι πενιχρό και έτσι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εύρεση νέου σπιτιού με χαμηλό ενοίκιο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων απευθύνει κάλεσμα στους συμπολίτες για να βοηθήσουν όλοι μαζί, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας τον συνάνθρωπο που κινδυνεύει να μείνει από την μία στιγμή στην άλλη στο δρόμο.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Σημάντρων:

Συμπολίτης μας στα Σήμαντρα κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο. Σας παρακαλούμε πολύ εάν έχει κάποιος ένα χώρο για να μπορέσει να μείνει -έστω προσωρινά- ο άνθρωπος αυτός, γιατί το εισόδημά του είναι πενιχρό.

Θερμή παράκληση!

Εμείς είμαστε πρόσφυγες και ξέρουμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε, ελάτε όλοι μαζί να βρούμε μια λύση.