Εφτά χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το XalkidikiPolitiki που ήρθε στη διαδικτυακή ενημέρωση δυναμικά και κέρδισε πολύ γρήγορα την προτίμηση των αναγνωστών.

Σήμερα, με περηφάνεια και χαρά μπορούμε να πούμε πως το XalkidikiPolitiki είναι πρώτο σε αναγνωσιμότητα τοπικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, με 1.300.000 τον μήνα και με 2.300 συνδρομητές στο κανάλι του YouTube.

Τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει;

Εκτός από τα κείμενα και τα αναλυτικά και τεκμηριωμένα ρεπορτάζ, το XalkidikiPolitiki φιλοξενεί καθημερινά βίντεο και εκπομπές. Η Σουζάνα Καζάκα, παρουσιάζει το «Πολιτιστικό Ημερολόγιο», μια ιδιαίτερη πολιτιστική εκπομπή που προσεγγίζει την παράδοση και τη λαογραφία του τόπου, ενώ πολιτικά, κοινωνικά και άλλα θέματα επικαιρότητας αναλύονται «Με Καθαρή Ματιά» στην ομώνυμη εβδομαδιαία εκπομπή που τηλεοπτικά προβάλλεται από το κανάλι EURO TV κάθε Πέμπτη στις 19.30.

Εκπομπές, εξωτερικό συνεργείο καταγραφής ρεπορτάζ, web tv με απευθείας συνδέσεις σε μεγάλα γεγονότα. Όλα αυτά, με παράλληλη διασύνδεση στα social media, φέρνουν την είδηση μπροστά στα μάτια σας, κάθε λεπτό, κάθε μέρα, 24/7, και 7/7.

Από την εγκυρότητα και τη συνέπεια στη μετάδοση των γεγονότων απορρέουν συνεργασίες επ’ ωφελεία όλων, όπως με την έντυπη έκδοση της «Μακεδονίας της Κυριακής» και τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που στρέφονται στο τοπικό ρεπορτάζ για την έρευνα και τη λεπτομέρεια στην είδηση.

Εφτά χρόνια μετά δεν μένει παρά μόνο μια υπόσχεση. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι!