Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Οδυσσέας Μουζενίδης με βολή στα 19.48 μ. στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο σφαιροβόλος στην τρίτη του προσπάθεια έκανε 19.48μ ενώ είχε βολές και στα 18.24μ, 18.76μ, 19.09μ, 19.30μ και 19.17μ. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε στο metrosport.gr: «Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Στην αρχή έριχνα βολές και έμοιαζε σα να κάνω ακόμη δοκιμαστικά. Ξύπνησα στο 19.48μ και μετά έψαξα μια υπέρβαση αλλά δεν ήρθε. Έκανα κάποια τεχνικά λαθάκια αλλά θα προσπαθήσω να τα διορθώσω. Δεν ήμουν τόσο άνετος. Το ήθελα τόσο πολύ και δεν μου βγήκε. Το λάθος είναι ότι όταν θέλεις κάτι, σφίγγεσαι για να το πετύχεις και δεν το χαίρεσαι. Πλέον, θα ετοιμαστώ για τον ανοιχτό και το πρωτάθλημα ρίψεων που θα γίνει στην Πορτογαλία» ενώ συνέχισε με μια ιδιαίτερη αφιέρωση: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε άτομα που παλεύουν ή έχουν παλέψει με τον καρκίνο γιατί είναι πραγματικοί ήρωες».

Δεύτερος ήταν ο Κώστας Γεννίκης με 17.02 και τρίτος ο Δημήτρης Αντωνάτος με 16.45.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή του Α.Σ. Κενταυρος Οδυσσέα Μουζενίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Η σφαίρα έπεσε στα 19,48 μ. και το χρυσό μετάλλιο πήγε στον αθλητή Οδυσσέα Μουζενίδη!

Συγχαρητήρια Οδυσσέα! Για ακόμη μία φορά μας έκανες περήφανους! 

Συγχαρητήρια στον προπονητή Γιώργο Μποτσκαρίωβ!

Σας ευχαριστούμε για τις χαρές που μας χαρίζετε!”