Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στην κατάμεστη αίθουσα “Δημήτριος Τζηρίτης” του του Διοικητηρίου της ΠΕΧ, παρουσία του  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο κ. Τζιτζικώστας στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής για την εργατικότητα όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, όπως βέβαια και τις δυσκολίες που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού, τις οποίες όπως τόνισε ο ίδιος «έθεσε προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για όλες τις Περιφέρειες της χώρας, και εκείνος από τη μεριά του δεσμεύτηκε για λύση του ζητήματος».

Από τη μεριά της η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, ευχαρίστησε και εκείνη το υπαλληλικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και προσφορά τους, ενώ ευχήθηκε σε όλες και όλους μία καλή χρονιά, γεμάτη από υγεία τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς βέβαια και εργαζόμενοι από τα τμήματα της ΠΕΧ.