Στο πλαίσιο της συνεργασίας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δημοσίων Υπηρεσιών και της Τοπικής Κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024   στο Βουλευτικό γραφείο Πολυγύρου συνάντηση εργασίας  του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργου  με τον  Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χαλκιδικής κ. Κωνσταντίνο Κόμπο.

 Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν τα θέματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο  Νομό Χαλκιδικής.  Εκ μέρους του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας  κατατέθηκε υπόμνημα αναφορικά με την επαναλειτουργία των Μαθητικών Κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Ανταλλάξαμε απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε σε συνεργασία να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο πλαίσιο των  θεσμικών μας  ρόλων και των αρμοδιοτήτων μας .

Τέλος υπήρξε κοινή επιθυμία και δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας και της συνέργειας με στόχο την πρόοδο των παιδιών μας  και του τόπου μας.