Μια βόλτα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τετρακίνησης Βόρειας Ελλάδας και φιλοξενείται φέτος στη Χαλκιδική, στον Δήμο Σιθωνίας.
“Η βόλτα για το παιδί” που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου, έχει σκοπό να ενισχύσει το Παιδικό χωριό στο Φίλυρο και το ορφανοτροφείο Μέλισσα.
Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα οχήματα που είναι ικανά για κίνηση εκτός δρόμου, όπως SUV UTV ATV buggy Motto, αλλά ακόμη και απλά επιβατικά που φέρουν λάστιχα για χώμα.
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότερα από 100 αυτοκίνητα.
Η ανακοίνωση του δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Μαλλίνη για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου:

Μια βόλτα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνεται από τον Σ.Τε.ΒΕ και φιλοξενείται στη Χαλκιδική στον Δήμο Σιθωνίας από την Greek Adventures.gr Greek adventure, με συμμετοχή άνω των 200 αυτοκινήτων, υπό την αιγίδα του Δήμου μας και του Δήμου Πολύγυρου.

Μια βόλτα για όλα τα οχήματα ικανά για κίνηση εκτός δρόμου όπως SUV UTV ATV buggy Motto αλλά ακόμη και απλά επιβατικά που φέρουν λάστιχα για χώμα.

Η βόλτα για το παιδί έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα δοθούν στο Παιδικό χωριό στο Φιλυρο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυροκαι στο ορφανοτροφείο Μελίσσα Μελισσα- Ορφανοτροφειο Θηλεων

Είναι μια δράση που ξεκίνησε το 2019 από μια πάρεα και έχει γίνει θεσμός για τον Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Φέτος τους φιλοξενεί ο Δήμος Σιθωνιας και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την εκδήλωση.

Ραντεβού 3 Μαρτίου!