Πρεμιέρα θα κάνει αύριο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 η θεατρική παράσταση “Ροζ Μολότοφ” στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο των Νέων Μουδανιών. Μία κωμωδία καταστάσεων γραμμένη από τους μετρ της συγγραφής της σύγχρονης κωμωδίας Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σούρλα.

Πρόκειται για το δεύτερο θεατρικό εγχείρημα της ομάδας “ΠερίΕργων” του Π.Σ. “Παναγία Κορυφινή” -ύστερα από τη διασκευή του μυθιστορήματος Στρατιώτες-: «Υπουργοί, υφυπουργοί, εργολάβοι μετά των συζύγων τους, ένας αρχιτέκτονας με την “άτακτη” γυναίκα του, τουρίστες, μια οικονόμος, μια δημοσιογράφος και μια…γουοναμπί ηθοποιός έρχονται για το πρώτο “μπαμ” αύριο στη σκηνή του κλειστού θεάτρου Νέων Μουδανιών», δηλώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Σούρλας, ενώ παράλληλα σημειώνει «πως η έκρηξη θα συνεχιστεί και στις 1,2,3 και 8,9,10,11 Μαρτίου, όπου και θα παιχτούν οι παραστάσεις!».

Λίγα λόγια για το έργο:

Πως εμπλέκονται μια κατά φαντασία ηθοποιός με μια υστερική υπηρέτρια; Τι συνδέει έναν υπουργό, έναν υφυπουργό κι έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων; Χρήμα, εκβιασμοί, κομπίνες, δωροδοκίες, εξουσία, μίζες, σκάνδαλα, έρωτες, απιστίες, μυστικά και απατημένοι σύζυγοι, ερωτοχτυπημένοι υπουργοί αγκαλιά με κομπιναδόρους…

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Μαρία Ταυλαρίδου

Κατερίνα Σολομωνίδου

Ντίνα Καβάση

Κωνσταντίνος Εδιάρογλου

Ισάακ Εδιάρογλου

Γιώργος Κονταξής

Μερόπη Σαμαρά

Νίκος Χατζηνικολάου

Λίλα Στογιάννη

Μαργαρίτα Σέπκα-Τερτυλίκου

Γρηγόρης Θεοφανίδης

Περσεφόνη Παπαπέτρου

Η αυριανή ημέρα κοντοζυγώνει!
Συγχρονίσετε τα ρολόγια σας και ραντεβού αύριο στις 21:00 στο θέατρο των Νέων Μουδανιών για την μεγάλη έκρηξη της πρεμιέρας!

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ.