Στην εντατική βρίσκεται η 22χρονη που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι από άγνωστό της άνδρα στην Ερμού.

Η 22χρονη γυναίκα δέχθηκε μαχαιριά στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου διαπιστώθηκε ότι το μαχαίρι την είχε χτυπήσει στον πνεύμονα. Η κοπέλα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το ιστορικό της επίθεσης με μαχαίρι στη Ερμού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού δεν γνώριζε το θύμα που εργάζεται σε κατάστημα στην Ερμού.

Η άτυχη κοπέλα που περπατούσε στον δρόμο αμέριμνη δέχθηκε ξαφνικά επίθεση με μαχαίρι στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης με καταγωγή από το Ιράκ. Στην κοπέλα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργείο, καθώς το χτύπημα με μαχαίρι της τρύπησε τον πνεύμονα. Αν  και τα τραύματα της κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά, οι γιατροί αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας της και πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ερμού: Με ψυχιατρικό ιατρικό ο δράστης

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO.gr,  στις πρώτες συζητήσεις με τον δράστη δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν. Αρχικά ο Ιρακινός μιλούσε ακατάληπτα, ενώ έπειτα από αρκετή ώρα είπε στους αστυνομικούς ότι η «κοπέλα τον παρακολουθούσε». Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε ψυχιατρικό ιστορικό.

πηγή lifo