Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στην “καρδιά της Θεσσαλονίκης τον προσεχή Απρίλιο.

Η δημοφιλής εκδήλωση επιστρέφει στους χώρους της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 5, 6 & 7 Απριλίου 2024 και θα φιλοξενηθεί στα τέσσερα μεγαλύτερα περίπτερά της (2,3,16&17) καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος των εξωτερικών χώρων.

H έκθεση περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά, ζάντες, εξοπλισμό συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιώσεις, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, εργαλεία, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση και γενικά ότι σχετίζεται με το after sales support του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης σπορ αυτοκίνητα, tuning & lifestyle αγωνιστικά, ηλεκτρικά και κλασικά αυτοκίνητα.

Η πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης θα προσελκύσει και πάλι όλους αυτούς που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα ενημερωθούν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, την αναγνωρισιμότητα και την εύκολη πρόσβαση, τη δυνατότητα στάθμευσης για επισκέπτες και εκθέτες καθώς και τη μεγάλη προσέλευση κοινού λόγω της λειτουργίας κι άλλων παράλληλων εκθέσεων, συμβάλλει στο να καταστεί το AUTO MOTOR WORLD -THESSALONIKI TUNING SHOW το απόλυτο must-to-seeevent της Βορείου Ελλάδος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMWTTS ;

Το Auto Motor World –Thessaloniki Tuning Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα . Μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα. Είναι αναμφίβολα μια Ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.

Συνοπτικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το AMWTTS είναι :

  • Ένα εκπληκτικό γεγονός που συνεχίζει ακάθεκτο παρά την κρίση που έπληξε την αυτοκινητοβιομηχανία
  • Ένα μαγικό μέρος όπου συναντιούνται διαφορετικοί κόσμοι
  • Ένα αποκλειστικό show που σίγουρα θα …. κάψει τον αμφιβληστροειδή
  • Ένα ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον που προσφέρει νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας
  • Μια εκδήλωση όπου οι φίλοι του γνωρίζονται μεταξύ τους

Το AMWTTS είναι πολύ, πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε Ζήστε την απαράμιλλη ποικιλομορφία της εκδήλωσής!

ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Το ήδη πολύ επιτυχημένο concept, στο οποίο συνδυάζουμε πολλές εκδηλώσεις με ένα μόνο αντίτιμο εισόδου. Η έκθεση εγγυάται ότι θα προσφέρει ολοήμερη ψυχαγωγία, καθώς εκτός από τα ενενήντα περίπτερα των εκθετών και τα σχεδόν 500 οχήματα, διασκεδάζουμε τους επισκέπτες μας με συνεχή προγράμματα γεμάτα δράση. Το AMWTTS προσφέρει εξαιρετική οικογενειακή ψυχαγωγία , στην οποία όλες οι ηλικιακές ομάδες μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους.

AMWTTS ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

  • Διάρκεια : 3 ημέρες,
  • Εκθεσιακός χώρος : 4 περίπτερα -15.000 m 2
  • 90 εκθέτες
  • 500 οχήματα