Υπογράφηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, από την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Αικατερίνη Ζωγράφου, στο γραφείο της στο Διοικητήριο Πολυγύρου, η σύμβαση του έργου με τίτλο «Τοποθέτηση οδοφωτισμού και φύτευσης στη Δυτική είσοδο του οικισμού Γαλάτιστας»,  προϋπολογισμού 250.000,00 Ευρώ .

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την τοποθέτηση οδοφωτισμού κατά μήκος της δυτικής εισόδου του οικισμού της Γαλάτιστας από τον κόμβο της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως το Γυμνάσιο Γαλάτιστας.

Η φύτευση εκατέρωθεν της οδού, θα οδηγήσει στην αισθητική βελτίωση αυτής και εν γένει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Ζωγράφου  σε δήλωσή της  τόνισε τα εξής: “Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την υλοποίηση ενός έργου, που θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των συνθηκών κυκλοφορίας των πολιτών στον οικισμό της Γαλάτιστας  και στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Επιπλέον, με τη φύτευση που θα πραγματοποιηθεί, θα αναβαθμιστεί αισθητικά αλλά και περιβαλλοντικά η  συγκεκριμένη περιοχή.

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, επικεντρωμένοι στην αναβάθμιση του τόπου μας, έτσι ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών του Νομού μας