Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν όταν ο Σπύρος Καπετάνιος, αυτοδημιούργητος επαγγελματίας από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής αποφάσισε να ασχοληθεί με την μελισσοκομία και να την επεκτείνει πλέον σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό με σημαντικές συνεργασίες στον χώρο, παράγοντας ένα από τα πιο αξιοσημείωτα προϊόντα στην αγορά, το μέλι με την ετικέτα “Έργων Φύσης”.

Πρόκειται για μέλι βιολογικό και πιστοποιημένο από μια πολύ μεγάλη αναγνωρισμένη εταιρία τόσο στον ελλαδικό όσο και στον εξωτερικό χώρο, την EuroCert, μέλι α’ ποιότητας το όποιο ο κ. Καπετάνιος το εξάγει σε χώρες του εξωτερικού. Βέβαια η ετικέτα του μελιού του κυκλοφορεί και σε πολλά καταστήματα εδώ στην Ελλάδα, τα οποία μπορείς να τα βρεις και να αγοράσεις μέλι εκλεκτό και πεντανόστιμο: «Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής φεύγει στο εξωτερικό. Όμως έχοντας αναπτύξει πολλές συνεργασίες το μέλι και τα προϊόντα “Έργων Φύσης” κυκλοφορούν σε πολλά καταστήματα και σε διάφορες περιοχές της Κασσάνδρας όπως την Άθυτο, την Καλλιθέα και την Σάνη, ώστε οι καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να δοκιμάσουν προϊόντα βιολογικά, χειροποίητα και παρθένα», σημειώνει ο μελισσοκόμος κ. Σπύρος Καπετάνιος, ενώ ο ίδιος γνωστοποιεί ότι  συνεργάζεται και με τη μελισσοκομική εταιρία του Θεολόγου Πολυχρόνη όσον αφορά την εξαγωγή μελιού.

Η αγάπη και το μεράκι του για τα αγνά και φυσικά προϊόντα, τον ώθησαν να δημιουργήσει πριν από δυο (2) χρόνια την δίκη του επιχείρηση “Έργων Φύσης”, ένα κατάστημα στη Νέα Φώκαια, στο οποίο μπορείς να βρεις και να προμηθευτείς μέλι, αλλά και προϊόντα αρίστης ποιότητας από τις μέλισσες: «Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Νέα Φώκαια και παραμένει ανοιχτό χειμώνα-καλοκαίρι. Εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε το βιολογικό, πιστοποιημένο και θρεπτικό μέλι μας και προϊόντα φυσικά όπως γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, ακατέργαστο κερί, κεραλοιφή. Προϊόντα των μελισσών μας που είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο και προάγουν την υγεία και την ομορφιά, καθώς οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι εξαιρετικά σημαντικές», εξηγεί ο μελισσοκόμος.

Πεύκο, ανθόμελο, βελανίδι, κάστανο και πορτοκάλι είναι οι ποικιλίες μελιού που βγάζει ο κ. Σπύρος Καπετάνιος και προμηθεύει την αγορά, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που δοκιμάζει και γεύεται το εκλεκτό μέλι του, το οποίο μπορείτε να το βρείτε και εσείς, είτε από κοντά στο φυσικό του κατάστημα στη Νέα Φώκαια, είτε με τηλεφωνική παραγγελία στον αριθμό 6985964791.

Μην παραλείψετε βέβαια να προμηθευθείτε και να δοκιμάσετε τα φυσικά, μη επεξεργασμένα προϊόντα “Έργων Φύσης” από τις μέλισσες του κ. Καπετάνιου, τα οποία πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας αφήσουν ιδιαίτερα  ευχαριστημένους.

Με λίγα λόγια στην εταιρία “Έργων Φύσης” του Σπύρου Καπετάνιου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, στη σωστή τιμή και ποιότητα. Οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρία την κατατάσσουν σε φερέγγυα και αξιόπιστη, πράγμα που σημαίνει ότι η ποιότητά της είναι ασύγκριτη και αξεπέραστη, με τα προϊόντα της να έχουν κερδίσει πια την εμπιστοσύνη των πελατών σε Ελλάδα και σε εξωτερικό: «Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση, η καλύτερη διαφήμιση, αλλά και το ισχυρότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα!», καταλήγει ο μελισσοκόμος και ιδιοκτήτης της εταιρίας “Έργων Φύσης” Σπύρος Καπετάνιος.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα “Έργων Φύσης” στο Facebook και να πάρετε μια μικρή “γεύση” από τα προϊόντα της εταιρίας:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063297814160

Για παραγγελίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα ή να καλέσετε στον αριθμό 6985964791.