Την 99η έκθεση-δράση του με τίτλο «ΜΕΤΑΜόΡΦΩΣΙΣ», παρουσιάζει αυτές τις ημέρες στον Πολύγυρο, ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολυγυρινό Καρναβάλι 2024».

Ο Θανάσης Μπιτσιός, ένα από τα μέλη του Συλλόγου, μιλώντας στο Xalkidiki Politiki ανέφερε ότι οι 33 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην «ΜΕΤΑΜόΡΦΩΣΙΣ», παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους και μέσα από αυτές δείχνουν τις αλλαγές της εποχής μας αλλά και την εξέλιξη του ανθρώπου.

Η έκθεση άνοιξε για το κοινό την Τσικνοπέμπτη και μέχρι σήμερα εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που έσπευσαν να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών συζητώντας παράλληλα για τα μηνύματα που θέλουν να στείλουν μέσα από τα έργα τους.

“Πολλοί λένε ότι φεύγουν μεταμορφωμένοι από την συγκεκριμένη έκθεση.”λέει χαρακτηριστικά ο κ.Μπιτσιός αναφερόμενος στην επισκεψιμότητα και τα μηνύματα που λαμβάνουν όλο αυτό το διάστημα οι καλλιτέχνες.

Η επόμενη έκθεση, σύμφωνα με τον κ.Μπιτσιό, προγραμματίζεται για το καλοκαίρι στη Γερακινή με θέμα εμπνευσμένο από το περιβάλλον και την φύση.

Οι λάτρεις των τεχνών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη «ΜΕΤΑΜόΡΦΩΣΙΣ» μέχρι και αύριο το απόγευμα. Ώρες λειτουργίας 18.00-21.00μμ.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Θανάση Μπιτσιού στο Xalkidiki Politiki