Για το θάνατό του γιου του μιλά λίγες ημέρες μετά το τραγικό ατύχημα που του στέρησε τη ζωή, ο πατέρας του TikToker Tzane.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega νωρίτερα την Τρίτη, ο πατέρας του Tzane είναι ακόμα συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του γιου του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ξέρει πως σκοτώθηκε. Υπενθυμίζεται πως μετά την πτώση του από το μπαλκόνι, οι διασώστες έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας αλλά δεν μπορούσαν αρχικά να προσεγγίσουν τη σορό του.

Έπειτα ειδοποίησαν το πτητικό τμήμα της πυροσβεστικής και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Στην Ιταλία μάλιστα βρέθηκε την ίδια ημέρα και ο πατέρας του προκειμένου να παραλάβει τη σορό του. «Είμαι συντετριμμένος. Δεν ξέρω πως σκοτώθηκε. Μου είπαν πως έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου ζούσε στην Ελλάδα 15 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο πατέρας το Tzane.

Ήξερα πως ήταν γνωστός TikToker. Ήξερα πως είχε πάει στην Ιταλία ως τουρίστας, όπως συνήθιζε. Ανησυχούσα πάρα πολύ όταν τον έβλεπα να κάνει επικίνδυνα βίντεο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Mega.

Θάνατος TikToker Tzane: Εικόνες από την ανάσυρση της σορού του

O 23χρονος TikToker Tzane έπεσε από το μπαλκόνι παλιού σπιτιού σε γκρεμό δεκάδων μέτρων, κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ιταλία. Μετά το θάνατό του, η ιταλική πυροσβεστική δημοσίευσε εικόνες από την επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του. Οι δυνάμεις διάσωσης του Στρατού και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν ώρες μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική της Ιταλίας.

Το επόμενο πρωί κλήθηκε και ελικόπτερο, καθώς ήταν αδύνατη με άλλον τρόπο η ανάσυρση. Οι καραμπινιέροι και οι πυροσβέστες του Melito Porto Salvo, αλλά και μονάδες Saf του στρατού επενέβησαν στο σημείο το απόγευμα της Τρίτης, αλλά μόλις το πρωί της Τετάρτης κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του αγοριού. «Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα τοπικά ΜΜΕ.

πηγή lifo